Zelenskis ir Carlsonas. „Prašymas po prašymo.“ Kas nutiko (Video)  (3)

„Mes išsiuntėme daug prašymų.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zelenskis ir Carlsonas. Amerikiečių žurnalistas Tuckeris Carlsonas po interviu su Putinu pateikė prašymą dėl interviu su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu, tačiau sutikimo negavo. Tai pareiškė pats Carlsonas, kurio teigimu, Ukrainos prezidento biuras tiesiog ignoravo jo prašymus.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4356

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Prašymas po prašymo. „Mes išsiuntėme daug prašymų dėl interviu pačiam Zelenskiui, kad jis galėtų paaiškinti savo poziciją. Žinoma, jis juos ignoravo“, – sakė jis pokalbyje su Marjorie Taylor Greene, JAV Atstovų Rūmų nare, prieštaraujančia, kad Ukrainai būtų suteikta karinė pagalba.

 

Dirbdamas „Fox News“ Carlsonas pastaruosius dvejus metus įžeidinėjo ir kritikavo Zelenskį, ragindamas Vašingtoną atsisakyti karinės pagalbos Ukrainai.

Naujienų agentūros primena, kad vasarį vyko interviu su V. Putinu. Pokalbis Kremliaus vadovui baigėsi epine nesėkme, nes po interviu Carlsonas pavadino tai, ką Putinas pasakė, „kvailiausiu dalyku“, kurį jis kada nors girdėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(7)
(43)

Komentarai (3)