„Putinas atsidurs ant sunaikinimo slenksčio. Tai bus vienintelė jo išlikimo garantija“  ()

JAV turi pakankamai ginklų savo arsenale, kad galėtų juos perduoti Ukrainai.


F-16
F-16
© Radafaz, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-16_rome.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau Ukrainos pajėgų pulkininkas ir karo ekspertas Petro Černykas pažymi, kad nenoras suteikti visą reikalingą ginkluotę kyla iš Vakarų baimės Putinui.

180 naikintuvų F-16 su raketų ir bombų atsargomis bei 1500 ATACMS raketų pakanka, kad Ukraina „nesunkiai pasiektų šiaurinį Azovo regioną ir sienas, kurios egzistavo iki Rusijos invazijos į Ukrainą 2022 metais“. Tai sako Petro Černykas.

Ekspertas skaičiuoja, kad JAV turi pakankamai ginkluotės, kurią galima perduoti Ukrainai. JAV arsenale yra iki 4000 ATACMS raketų. Maža to, Černykas mini, kad iš viso pagaminta 4500 vienetų F-16.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4384

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Didžiausia problema, trukdanti perduoti Ukrainai vertingesnes ir geidžiamas raketas ATACMS ir F-16, yra „Putino branduolinis šantažas“.

Niekas nežino, kada Putinas blefuoja, o kada jis yra arti sprendimo panaudoti branduolinį ginklą. Ekspertas priduria, kad kai „Putinas atsidurs ant sunaikinimo slenksčio, branduolinis mygtukas bus vienintelė jo išlikimo garantija“. Dėl to Vakarai vangiai perduoda didesnius ginklų kiekius, o tai teoriškai turėtų suteikti Ukrainai didelį pranašumą.

 

Minėti naikintuvai F-16 yra vienas vertingiausių ginklų, kurio Ukraina dar laukia. Remiantis naujausiais pranešimais, ukrainiečiai vasarą gaus šešis lėktuvus – netrukus po to bus pristatyta dar kelios dešimtys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(6)
(18)

Komentarai ()