„Ukrainą pavers negyvu pragaru...“ Miestus šluos 3 tonų bombos. Žiaurus Putino planas  ()

Putinas turi trijų etapų planą sunaikinti visą Ukrainą.


Tu-95
Tu-95
© AviaWiki, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tu-95_VVS_Museum.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius ruošia pagrindą didžiausiai humanitarinei nelaimei.

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas įsakė savo kariuomenei užimti Ukrainos miestus po jų sunaikinimo. Tam priešas turi trijų etapų planą. Apie tai rašo Čekijos leidinys „Aktualni Zpravy“.

„Rusijos Federacija pradėjo trijų etapų planą užgrobti Ukrainos miestus po jų sunaikinimo“, – rašoma straipsnyje.

Leidinys pažymėjo, kad pirmuoju etapu siekiama skleisti paniką tarp civilių, siekiant priversti juos bėgti. Antrojo etapo metu KAB bombomis bus sunaikinti Ukrainos miestų gyvenamieji pastatai ir pramonės infrastruktūra. Trečiajame etape Rusijos pajėgų daliniai puls sunaikintus ir apleistus miestus.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8512 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kovo mėnesį priešas panaudojo rekordinį raketų skaičių – daugiau nei 2300. Taip pat buvo atnaujinta trijų tonų FAB-3000 bombų gamyba. Žurnalistai daro prielaidą, kad tam tikromis sąlygomis rusai kiekvieną mėnesį hipotetiškai gali panaudoti iki 5000 KAB bombų.

„Toks scenarijus gresia Ukrainai katastrofiškomis pasekmėmis: milijonai ukrainiečių bus priversti bėgti į Europą, kuri atsidurs ant migracijos krizės slenksčio“, – rašoma straipsnyje.

 

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ruošia pagrindą „didžiausiai humanitarinei nelaimei“ Ukrainoje. Kitas svarbus priešo tikslas – Ukrainos energetikos infrastruktūros sunaikinimas. Rusai nuosekliai puola prie fronto ar pasienio esančius miestus – Sumus, Charkivą, Dniprą, Odesą, nes oro gynybos sistema nespėja perimti visų iš arti paleistų raketų. Dėl to labiausiai nukenčia pafrontės miestų energetikos infrastruktūra.

„Neatsitiktinai po šių išpuolių Rusijos propagandistai vieningai pradėjo rašyti, kad ukrainiečiai turėtų bėgti iš Charkivo – miesto, kuris labiau nei kiti kenčia nuo Rusijos atakų“, – pabrėžė leidinys.

 

Žiniasklaida pridūrė, kad FAB-3000 gamybos atnaujinimas yra „itin nerimą keliantis signalas“, nes priešas galės nesunkiai sunaikinti tankiai apgyvendintas vietoves, elektrines, logistiką ir gamyklas. Rusams žengiant į priekį, KAB smūgiai privers ukrainiečius bėgti iš savo gyvenviečių.

„Tarptautinio neveiklumo fone Putinas nori paversti Ukrainą negyvu pragaru“, – pridūrė žurnalistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(49)
(-35)

Komentarai ()