Kada ir kaip baigsis karas Ukrainoje. Scholzas skelbia netikėtą versiją  (0)

Kancleris paragino Vakarus tęsti paramą.


O. Scholzas
O. Scholzas
© Steffen Prößdorf, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Olaf_Scholz_2021_cropped.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas užbaigs karą prieš Ukrainą, kai supras, kad „negali jo laimėti mūšio lauke“, – įsitikinęs Vokietijos kancleris Olafas Scholzas, praneša „Reuters“.

„Karas Ukrainoje baigsis tą akimirką, kai prezidentas V. Putinas nuspręs išvesti savo kariuomenę. Kai supras, kad negali laimėti karo mūšio lauke“, – sakė O. Scholzas.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4369

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kancleris pažadėjo, kad Vokietija nenutrauks savo pastangų remti Ukrainą kare prieš Rusiją, ir paragino Vakarus tęsti paramą.

O. Scholzas priminė, kad Vokietija šiuo metu skyrė 28 milijardus eurų vertės karinės paramos Kyjivui, ir pridūrė, jog Vakarų parama Ukrainai yra „raktas į taikos atkūrimą“ Europoje. Vokietijos kancleris patikina, kad Berlynas rems Ukrainą „kol tai bus būtina“.

Kartu O. Scholzas teigė, kad geriausias būdas užkirsti kelią bet kokiam eskalavimui, įskaitant galimą konfliktą tarp Rusijos ir NATO, yra „veiksmingo atgrasymo“ taktika. Jis paragino plėtoti stiprią Europos gynybos pramonę: „Taigi mes, kaip europiečiai, daugiau investuojame į savo saugumą ir gynybą, kad niekas nedrįstų mūsų pulti“.

 

Pasak Vokietijos kanclerio, taika galima bet kada. Kad tai įvyktų, „V. Putinas tiesiog turi nutraukti savo barbarišką kampaniją ir išvesti savo kariuomenę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(9)
(121)

Komentarai (0)