[ŽT] Jie tai padarė. „Labai baisūs ir pigūs.“ Kokie tai ginklai  ()

Rusai modernizuoja vieną iš savo pikčiausių ginklų.



© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Disposal_of_guided_air-dropped_bomb_KAB-250_in_Velykyi_Burluk,_2024-02-04_(02).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Bachmuto rusai taiko kombinuotų atakų taktiką. Jie naudoja artileriją, aviaciją ir visų įmanomų tipų dronus, pasakoja Ukrainos karys „Ser“.

„Tada pėstininkai atvažiuoja ant šarvuočių. Nesvarbu, kokio amžiaus šarvai, tai vis tiek yra šarvuočiai, ant kurių ir kuriuose sėdi rusai. Jie važiuoja iki momento, kur gali išsilaipinti ir pulti“, – sakė karys.

[Vokietija] Beprotiška išmanioji spyna. Galima užrakinti/atrakinti net 7 skirtingais būdais ir kurti scenarijus! („Aqara Smart Door Lock A100 Pro“)
2759 2

Mažiausia kaina

Labai ribotas kiekis

Tinka EU tipo durims

Fantastiškas funkcionalumas

Išsamiau

Jis teigia, kad Rusija pradėjo modernizuoti valdomas bombas KAB, kurių ukrainiečiai karštai nemėgsta, nes nuo jų praktiškai neįmanoma apsiginti. Rusų lėktuvai jas meta iš toli, neįskrisdami į Ukrainos oro gynybos zoną. Anot Ukrainos karių, KAB yra baisus ir, blogiausia, pigus ginklas.

„Įsivaizduokite privatų dviejų aukštų pastatų kvartalą. Pagrindinis kelias, sankryža, o aplin tą sankryžą stovi keturi namai. Jei KAB kris į sankryžą, net ir pati lengviausia 250 kilogramų bomba, ji tiesiog nuplėš visų keturių namų stogus. Jei tai bus 500 kilogramų bombą, kokias jie naudoja dažniausiai, ji nušluos visus antrus aukštus, o gal ir pirmuosius. Tai yra, ji sulygins keturis aplink stovinčius pastatus su žeme“, – paaiškino „Ser“.

(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()