„Jie niekada nesugebės mūsų aplenkti.“ Atkeliauja tūkstančiai naikintuvų. Rusams paskelbtas verdiktas  (1)

Rusija nesugebės pasiekti pranašumo prieš NATO.


Rusija nesugebės pasiekti pranašumo ore prieš NATO
Rusija nesugebės pasiekti pranašumo ore prieš NATO
© SSgt. Beaux Hebert (CC0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-35A_Lightning_IIs_and_F-16_Fighting_Falcons_at_Eielson_Air_Force_Base.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimo konflikto atveju Rusija nesugebės pasiekti pranašumo ore prieš NATO, pažymi „Defense Romania“. Pasak tarnybos, Aljansas jau turi beveik šešis kartus daugiau penktosios kartos naikintuvų nei Kremlius, o daugelis šalių, įskaitant Lenkiją, laukia, kol bus pristatyta daugiau orlaivių. Papildomi „F-35 Lighting II“ šioje Europos dalyje veiks kaip atgrasymo priemonė, tačiau konflikto metu gali turėti didelį poveikį, praneša „Wirtualna Polska“.

Tarnyba „Defence Romania“ atkreipė dėmesį į įdomų penktosios kartos naikintuvų, kuriuos turi Rusija ir NATO šalys, skaičiaus neatitikimą. Tokios mašinos galėtų atlikti svarbų vaidmenį kilus konfliktui tarp šalių, turinčių pažangią aviaciją, galinčią nešti naujausią ginkluotę. Kaip pranešė tarnyba, Kremlius – oficialiais duomenimis – šiuo metu eksploatuoja 22 naikintuvus Su-57, dar 76 yra užsakyti ir galbūt pradedami gaminti.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
11887 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tuo tarpu „Lockheed Martin“ perdavė, kad Europoje yra maždaug 120 naikintuvų F-35, o iki 2030 m. jų skaičius turėtų viršyti 500. Bendrovė tikisi, kad iki 2030 m. šių orlaivių skaičius viršys 500, o jų savininkų skaičius išaugs iki 10 šalių. Be to, dvi pilnos JAV F-35 eskadrilės bus integruotos „RAF Lakenheath“ karinėje bazėje Jungtinėje Karalystėje. Vien JAV turi net 450 šių pažangių penktosios kartos naikintuvų, planuojama įsigyti dar 2 500. Taigi galima teigti, kad, nepaisant vėluojančių F-35 pristatymų, NATO šių orlaivių parkas pamažu didėja.

 

„Taigi, darant prielaidą, kad Su-57 gali konkuruoti su F-35, o tai yra nepatvirtinta ir mažai tikėtina hipotezė, jų [Rusijos penktosios kartos naikintuvų – red. pastaba] skaičiaus paprasčiausiai nepakanka, kad būtų galima bandyti įgyti pranašumą, jau nekalbant apie dominavimą ore. Rusai niekada nesugebės mūsų aplenkti“, – rašo „Defense Romania“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai (1)