Maskva nervinasi. „Būtų gerai atsilaikyti. Putinas ir jo šaika neturi kito pasirinkimo“  ()

„Gyventi tokioje pasakiškoje šalyje taps dar įdomiau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašytojas Germanas Obuchovas „Obozrevatel“ mano, kad Maskva eina va bank. Tam skirta ir jo apžvalga.

Kaip žmonės sako: „Jei jau prasidėjo tokios išgertuvės, pjauk paskutinį agurką“. Rusijos Federacijos tyrimų komitetas nedvejodamas nusprendė iškelti bylą JAV ir NATO pareigūnams, kurie, jo nuomone, finansavo terorizmą Rusijoje. Sprendžiant iš jų „harmoningo siužeto“, gijos atvedė į bendrovę „Burisma“ ir tiesiai pas JAV prezidento sūnų Hanterį.

Tiesą sakant, laikas Vovai apsispręsti – jis už baltuosius ar už raudonuosius? Neseniai nuolatinis Visos Rusijos generalisimas pareiškė, kad Rusijos vyriausybei būtų patogiau dirbti su Bidenu, o ne su Trumpu, o dabar staiga nustatė, kad Bidenas yra teroristas! Tai kažkaip visiškai nedera su jų logika, nors jos jau seniai nerasta.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5484 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Solovjovas, Skabejeva ir Ko neteko amo – ar jiems jau laikas bombarduoti Vašingtoną ar dar palaukti? Jie juk seniai bombardavo ir užėmė Berlyną, Briuselį, Paryžių ir Londoną. Kas sekantis?

Maskva pradėjo blaškytis ir nervintis, nors „viskas vyksta pagal planą“. Pareiškimai daromi ir Užsienio reikalų ministerijoje, ir Kremliuje, ir jie būna visai skirtingi nei vakar. Tiesą sakant, paaiškėja, kad viskas nėra taip gerai, kaip atrodė visai neseniai – raketos baigiasi, o ir dyzelinio kuro greitai ims trūkti. Nelieka laiko puolimui – būtų gerai išsilaikyti ten, kur prišliaužė. Būtų gerai atsilaikyti iki rudens ir galbūt Trumpas ten padės, jei atsidurs Baltuosiuose rūmuose.

 

Koks liūdesys! Viskas ilgainiui pavirs muilo burbulu – tiek D.Trumpui, kuris turi realią galimybę atsidurti už grotų, tiek Rusijos Federacijos Tyrimų komitetui, nusprendusiam loti ant dramblio. Tačiau Putinas ir jo šaika neturi kito pasirinkimo – karą jie pralaimėjo 2022 metų vasario 24 dieną.

Rusija meldžiasi Kinijai, bet Kinija tik ir laukia – kol kaimynės jėgos išseks ir už pusę rublio galės nusipirkti Sibirą ir Tolimuosius Rytus. Labai greitai Rusijos Federacijos centrinis bankas nustos remti rublį ir mes turime perspektyvą pamatyti dolerio kursą ties 200 rublių. Po to piliečiai parduotuvėse mokės ne tūkstančiais rublių, o kilogramais.

 

Jei prie to pridėsime, kad į Europą ar Ameriką keliauti negalima, tai maskviečiai turės važiuoti dirbti į Dušanbę ar Almatą. Žmogaus sukeltos nelaimės pradės kristi kaip sniegas iš dangaus – gal Volgoje pratrūks užtvanka, gal nukris lėktuvas, gal sugrius tiltas.

Gyventi tokioje pasakiškoje šalyje taps dar įdomiau. Paskutinei įsibrovėlių kompanijai pabėgus iš Ukrainos, nemaža dalis Rusijos žmonių supras, kad tikrasis jų prezidento vardas yra ne Vova Putinas, o Ivanas Susaninas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(5)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: