„Tempia ką tik gali.“ Ką į Ukrainą siunčia rusai  ()

Keičiamos jūrų pėstininkų brigados.


Rusijos laivas
Rusijos laivas
© Mil.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%A2%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%82_%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%B0

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tempia ką tik gali.  Maskva į karą Ukrainoje siunčia Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno, taip pat 11-osios oro pajėgų ir oro gynybos armijos personalą. Šie priešo veiksmai yra susiję su tikslu po didelių nuostolių pakeisti personalą.

Apie tai „Telegram“ pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba.

Pažymima, kad šie valstybės agresorės kariniai daliniai anksčiau tiesiogiai nedalyvavo kovinėse operacijose prieš Ukrainą.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4438 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno vado Viktoro Liinos sprendimu rotacija į Siriją visiškai sustabdyta, o visas personalas išsiųstas į kovos zoną Ukrainoje. Kalbama apie 2000 Rusijos karių iš Rusijos Federacijos Primorsko ir Kamčiatkos teritorijų“, – praneša Vyriausioji žvalgybos valdyba.

Departamentas pažymėjo, kad dar apie 400 karių iš 11-osios oro pajėgų ir oro gynybos armijos karinių dalinių, dislokuotų Rusijos Federacijos Chabarovsko teritorijoje, „užlopys skyles“ 155-osios ir 40-osios Rusijos jūrų pėstininkų brigadose, vykdančiose kovinius veiksmus prieš Ukrainą, kuriose dėl didelių nuostolių trūksta žmonių.

 

„Dalis personalo iš Rusijos Federacijos Tolimųjų Rytų karinių formacijų bus įtraukta į naująją agresorės valstybės motorizuotųjų šaulių brigadą, kuri formuojama Voroneže“, – pažymi Vyriausioji žvalgybos valdyba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(51)
(-44)

Komentarai ()