[ŽT] Čekijos prezidentas skelbia nerealią naujieną. „Daugiau nei milijonas.“ Ką gaus Ukraina  ()

Ukrainai šios pagalbos dabar labai reikia.



© Armyinform.com.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:UA_Bohdana_SPH_on_MAZ_chassis_05.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekija rado daugiau nei milijoną sviedinių Ukrainai ir baigia sudaryti saugumo garantijų susitarimą su Kyjivu, sakė Čekijos prezidentas Petras Pavelas.

Vilniuje vykusiame viršūnių susitikime jis pabrėžė, kad Čekija už ES ribų rado daugiau nei milijoną artilerijos sviedinių, kuriuos galima pristatyti Ukrainai. „Tam, kad jie galėtų surengti puolimą arba jį sustabdyti, pirmiausia reikia pakankamai artilerijos sviedinių. Siekiama, kad kuo daugiau jų būtų pristatyta į Ukrainą per trumpiausią įmanomą laiką“, – pažymėjo Pavelas.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2835 3

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Pavelas taip pat pridūrė, kad Čekija derasi su Ukraina dėl dvišalio bendradarbiavimo saugumo klausimais. Dokumentas gali būti pasirašytas šių metų gegužės arba birželio mėnesį.

 

Čekijos prezidentas Petras Pavelas atskleidė, kad mano, kad dar „šiek tiek per anksti“ suteikti Ukrainai narystės NATO perspektyvą, o saugumo susitarimai leistų Kyjivui šiame etape glaudžiau bendradarbiauti su partneriais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(1)
(25)

Komentarai ()