[ŽT] „Jie tai žino.“ Rusija pradeda šantažą  ()

Rusija vasarą puls.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija vasarą puls ir bandys pasiekti Donecko ir Luhansko sričių administracines sienas, bet jai nepavyks. Todėl dabar Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka paleistas į areną su šantažu dėl derybų.

Tai pareiškė Kovos su dezinformacija centro vadovas Andrijus Kovalenko.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8568 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Rusijos puolimas vasarą bus taktinis ir žlugs. Pagrindinis smūgis bus rytuose, tačiau jie nepasieks administracinių Donecko ir Luhansko sričių sienų. Jie tai žino. Štai kodėl jie paleido Lukašenką su šantažu dėl derybų“, – rašė jis.

 

Centro vadovas pridūrė, kad dabar rusai žino, kad jie nėra pajėgūs pasiekti karinės pergalės, todėl informacinėje erdvėje yra daug neigiamos informacijos.

„Akivaizdu, kad Rusija netraukia ir ji tikrai nori pauzės derybose“, – apibendrino Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: