„Naujo tipo raketa“. Prasidėjo košmaras. Ką užfiksavo vaizdo įrašas (Foto, video)  ()

„Storm Shadow“ ar „Taurus“?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-14 „Naujo tipo raketa“. Prasidėjo košmaras. Ką užfiksavo vaizdo įrašas (Foto, video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 13-osios popietę laikinai okupuotame Luhanske nugriaudėjo galingi sprogimai. Rusijos užpuolikai skundėsi, kad ataka buvo įvykdyta „naujo tipo raketa“.

Tinkle buvo skelbiamos raketos, kuri pataikė į objektus okupuotame mieste, nuotraukos. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas Rusijos „Telegram“ kanaluose.

Praėjus kuriam laikui po sprogimų internete pradėta kalbėti, kad Ukrainos kariškiai atakai panaudojo sparnuotąsias raketas „Storm Shadow“ arba „Taurus“. Be to, okupantai pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudojo naujo tipo raketas.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8561 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Tačiau, kaip žinoma, vokiškų „Taurus“ raketų Ukrainos kariai dar neturi. Atstumas nuo artimiausio taško fronto linijoje iki užpultos mašinų gamybos gamyklos Luhanske yra daugiau nei 80 km.

Teroristinės organizacijos „LLR“ lyderis Leonidas Pasečnikas skundėsi, kad Luhanske tariamai buvo atakuojami civiliniai objektai. Kartu jis patvirtino, kad buvo smogta Luhansko mašinų gamybos gamyklai, kur okupantai planavo netrukus pradėti gamybą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(6)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: