„Išskyrė pagalbą per 9 valandas. Be jokių kongresų“ (Video)  (1)

„Nėra kuro – nėra jokio puolimo prieš Lietuvą ir Lenkiją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš Vašingtone skleidžiamos isterijos (Pentagono vadovas pradėjo aiškinti ukrainiečiams, kur smogti ir kad jie neturėtų „trikdyti pusiausvyros pasaulio energijos rinkoje“) dėl atakų prieš naftos perdirbimo gamyklas ir naftotiekius, Ukraina priartėjo prie metamorfozės taško Rusijos naftos ir dujų sektoriuje.

Ką daryti? Tęsti tai, ką darome. Priešingu atveju gaunasi įdomi logika: „nemušk jų naftos ir dujų sektoriaus, kad mūsų benzino kainos neaugtų, kad mūsų rinkimai vyktų sklandžiai“, dar palydint plepalais apie „demokratiją ir vertybes“.

O koks mūsų interesas? Kad vėl būtų perrinktas Bidenas ir dar ketverius metus Salivano-Bjornso gauja mums kompostuotų smegenis ir priverstų ukrainiečius plikomis rankomis kovoti su KAB? Ar jums reikia rinkimų? Tai duokit mums ginklų. 73 metais Izraeliui išskyrė pagalbą per 9 valandas. Be jokių kongresų. Tiesiog Niksono įsakymu. Todėl, judėkit.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2976 3

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Manau, kad norint užtikrinti ramybę prie mūsų šiaurinių sienų būtina profilaktiškai apsilankyti Baltarusijos naftos perdirbimo gamyklose. Be to, prisidengiant NATO rytinių flangų apsauga ir „demokratijos skatinimu“. Kas iš esmės yra tiesa. Nėra kuro – nėra jokio puolimo prieš Lietuvą ir Lenkiją, kaip grasino Lukašenka.

Tada, gavus F-16, atlikti operacijas Padniestrėje be Moldovos prašymų. Paimti vis dar ten esančius ginklus kaip trofėjus ir suteikite teisėtai Moldovos vyriausybei kontroliuoti jų teritoriją. Ar bus protestų iš Moldovos? Galbūt. Pora mėnesių. Bet mes atiduodame jiems energiją į jų rankas.

 

Taip smarkiai pagerintume savo strateginę poziciją. Nebūtų jokios grėsmės iš Pietų ir Šiaurės, o tai leistų sutelkti išteklius ten, kur jų reikia.

Manau, laikas pačiupinėti kompresorius Novorosijsko ir Baltijos jūros uostų naftotiekiuose. Tai būtų tikros sankcijos jiems.

Be to, manau, kad atėjo laikas išbandyti dujotiekius, vedančius į Kiniją, jei įmanoma. Nes Kinija ir Rusija įtikino Kazachstaną tiekti rusiškų dujų tranzitą į Kiniją.

Ar Kinija prašė mūsų leidimo naudoti dujas iš Rusijos? Tegul Pekinas taip pat šiek tiek paprakaituoja. O tai patogiai įsitaisė ant ukrainiečių kaulų.

 

Sugedus naftotiekių ir dujotiekių sistemai, bus ne taip smagu prieš mus kovoti. Ir tai tikras žingsnis link ekonominės sistemos žlugimo.

Nes ji pradeda griūti. Kas liečia teiginį „susipykti su Vakarais“. Pačiose Jungtinėse Valstijose matau daugybę žmonių, kurie mato šį marazmą, kurį gamina dalis Bideno administracijos. Tie, kas tai mato, turi laimėti. Ir mes turime padaryti viską, kad jie laimėtų.

Šaltinis: Politikos ekspertas Tarasas Zahorodnij.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(570)
(17)
(553)

Komentarai (1)