„650 kilometrų.“ Rusijoje panika. Košmaras, ką padarė Ukraina  ()

Visuomeninės tarybos prie Odesos regioninės valstybinės administracijos vadovas Serhijus Bratčiukas pareiškė, kad Ukrainos bepiločiai atakavo karinį dalinį Kovylkino mieste Mordovijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atstumas iki taikinio siekė apie 650 kilometrų. Apie tai jis rašė „Telegram“ tinkle.

Jis pažymėjo, kad buvo užpultas 84680 karinio dalinio 590 atskiras radiotechninis dalinys, kuris yra apginkluotas 29B6 „Container“ viršgarsiniu radaru, kurio taikinių aptikimo nuotolis siekia apie 3 000 kilometrų, o aukštis - daugiau kaip 100 kilometrų.

Bratčiukas sakė, kad pozicija su siųstuvu buvo įrengta netoli Gorodeco miesto Žemutinio Naugardo srityje. Priėmimo antena ir didžioji dalis radaro elektronikos buvo įrengta kaip tik Kovylkine.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
5247 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Balandžio 11 d. naktį du bepiločiai orlaiviai pirmą kartą Rusijos Federacijoje atakavo Mordoviją, sakė respublikos vadovas Artiomas Zdunovas. Pasak jo, atrodo, kad priešlėktuvinės gynybos pajėgoms pavyko sunaikinti abu dronus.

Tuo metu Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad trys dronai buvo numušti virš Kursko ir Tambovo sričių, po du - virš Belgorodo srities ir Mordovijos, dar po vieną - virš Briansko ir Lipecko sričių.

 

Tuo metu Rusijos žiniasklaida teigė, kad abu bepiločiai orlaiviai buvo numušti virš 84680 karinio padalinio oro taikinių aptikimo virš horizonto Kovylkine.

Pažymima, kad per ataką buvo apgadintas pastatas, kuriame buvo įsikūręs valdymo centras. Nukentėjusiųjų nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: