Rusijos laikas bėga. Jau 2025 m. jų nebeliks  ()

Rusams pateikiamos niūrios prognozės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša serbų portalas B92, Davidas Axas savo straipsnyje „Forbes“ pirmasis pareiškė, kad Rusija mobilizuojasi politiniu, pramoniniu ir kariniu požiūriu. Tačiau ši mobilizacija išeikvoja išteklius, kurių Kremlius negali papildyti. Svarbiausi iš jų – Šaltojo karo ginklų atsargos.

Kaip pabrėžiama tekste, Rusija yra stipri, bet pažeidžiama.

Skaičiuojama, kad per 26 mėnesius trukusių įnirtingų kovų rusai Ukrainoje neteko 15 300 tankų, kovinių mašinų, haubicų ir kitokios ginkluotės, taip pat šimtų tūkstančių žmonių. Tuo tarpu ukrainiečiai prarado tik trečdalį šio skaičiaus.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4620 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Jei dabartinis tempas ir toliau tęsis, šiemet Ukrainoje gali žūti 300 000 Rusijos karių, o tai yra negrįžtama.

Rusijos kovinių mašinų nuostoliai taip pat ryškūs. Rusijos pramonė kasmet pagamina 500 ar 600 naujų tankų ir galbūt šiek tiek daugiau nei tūkstantį naujų kovinių mašinų. Rusijos kariuomenė kasmet praranda daugiau nei 1000 tankų ir beveik 2000 kovinių mašinų, o nuostolių lygis auga.

 

Tą spragą Kremlius užpildo iš sandėlio ištraukdamas 70-ųjų ir net 50-60-ųjų transporto priemones. Tačiau ir šių transporto priemonių skaičius nėra beribis. Jos buvo gaminamos SSRS laikais, tos šalies pramonės galios viršūnėje, ir nauja gamyba negali jų pakeisti.

Tamsesnės prognozės rusams: naujausios prognozės rodo, kad iki 2025 metų vidurio sandėliuose nebeliks senų tankų ir kovinių mašinų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(331)
(16)
(315)

Komentarai ()