Įspūdinga galia ir galimybės. Į frontą atvyko tikras karo monstras (Video)  ()

Karas Ukrainoje yra didžiulė tragedija ir įvairių ginkluotės sistemų bandymų aikštelė. NATO gali pažiūrėti, kaip veikia skirtingos artilerijos sistemos ir įvertinti jų efektyvumą.


„Krab“
„Krab“
© Armyinform.com.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:UA_AHS_Krab_05.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai parodė, kaip atrodo darbas lenkiškos savaeigės vikšrinės haubicos „AHS Krab“ viduje. Mažiau nei minutę trunkančiame vaizdo įraše matomas užtaisymo ir šaudymo procesas. Taip pat verta atkreipti dėmesį į tai, kiek erdvės „Krab“ viduje turi įgulos nariai.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2130 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Ukrainiečiai ne kartą gyrė „Krab“ mobilumą ir jos naudojimo patogumą. Jie taip pat pabrėžė, kad labai vertina stiprų 750 kW variklį. Jis yra viena iš priežasčių, kodėl ukrainiečiai tvirtina, kad „Krab“ haubicos „pakeitė situaciją fronte“. Palyginimui, vokiškos „Panzerhaubitze 2000“ variklis išvysto 736 kW, sovietinės „Msta-s“ – 630 kW britiškos AS-90 – 490 kW, amerikietiškos M109 – 302 kW. Tiesa, šis palyginimas nėra labai informatyvus, nes šių savaeigių vikšrinių haubicų galimybės ir svoriai skiriasi. Paprastai tariant, „Krab“ yra labai mobili ir galinga mašina, nors ir ne greičiausia iš čia paminėtų. Kelyje „Krab“ įsibėgėja iki 60 km/val., o laukuose gali judėti 30 km/val. greičiu.

 

Ukrainiečiai, beje, naudoja visas šias haubicas, bet įgulos yra specializuotos. Nėra žmonių, kurie vieną dieną naudotų „Krab“, o kitą – „Panzerhaubitze 2000“. Tačiau tie, kurie turėjo galimybes palyginti šias dvi haubicas, dažnai labiau giria lenkišką ginklą, kuris yra šiek tiek jaunesnis ir modernesnis.

Taip pat svarbus „Krab“ šaudymo greitis. Jei labai reikia, „Krab“ per 3 minutes gali paleisti 18 šūvių. Standartiniu režimu „Krab“ šaudo 2 šūvių per minutę greičiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()