„Jie žiūrės visiškai kitaip.“ Revoliucinis pasiūlymas. „Reikia kurti...“ (Video)  (1)

Izraelis ir Ukraina turėtų kurti gynybos aljansą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ką turėtume daryti, kad sulauktume pagalbos iš amerikiečių?“ – Grigorijaus Tamaro paklausė žurnalistė. Reaguodamas į tai, karo ekspertas pasiūlė Ukrainai ir Izraeliui suvienyti jėgas kuriant karinį aljansą.

Grigorijaus Tamaro interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Izraelio istorikas išsakė idėją sukurti karinį aljansą tarp Izraelio ir Ukrainos: „Turite sukurti gynybinį-puolamąjį strateginį aljansą su mumis ir naudoti mūsų potencialą bei išteklius taip, kaip ir mes naudosime jūsų. Amerikiečiams akys išsprogs, jie žiūrės į jus ir į mus visiškai kitaip. Prie mūsų iškart prisijungs gražios, gerbiamos, tokios kaip Čekija, šalys“.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4400

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Kartu Tamaras paaiškino, kodėl Izraelis ir Ukraina turėtų kurti gynybos aljansą: „Aš nuoširdžiai tuo tikiu (susiklostė istorinės aplinkybės, kad mūsų dvi visiškai skirtingos valstybės buvo įtrauktos į karą dėl išlikimo, ir tai ne metafora, o realybė, ir taip išeina, kad turime tuos pačius draugus ir priešus), kad jei sujungsime savo išteklius, tada turėsime mažiau šių problemų. Mūsų politikai turės rasti šiuos mechanizmus, kad mes galėtume sukurti protingų valstybių sąjungą“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(3)
(83)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: