JAV ir JK smogė Rusijai kartu. „10 000 000 000, bet reikia dar daugiau“  (2)

JAV ir Jungtinė Karalystė kartu smogė skaudų smūgį Rusijai.


Aliuminio fabrikas Rusijoje
Aliuminio fabrikas Rusijoje
© www.volganet.ru (CC BY 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Volgograd_Aluminum_Plant_001.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV ir Didžioji Britanija paskelbė embargą rusiškos kilmės aliuminio, vario ir nikelio, didžiausio eksporto produkto po energijos išteklių, importui, siekdamos sumažinti Rusijos pelną ir „apsunkinti jai galimybę kariauti“ Ukrainoje, praneša „Euromaidan Press“.

Kaip balandžio 12 d. pranešė JAV Iždo departamentas, naujomis priemonėmis draudžiama importuoti rusiškos kilmės aliuminį, varį ir nikelį į Jungtines Valstijas, taip pat ribojamas rusiškos kilmės aliuminio, vario ir nikelio naudojimas pasaulinėse metalų biržose.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
4991 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Metalai yra didžiausias Rusijos eksporto produktas po energijos išteklių. Jungtinės Karalystės skaičiavimais, nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios Rusijos pelnas iš metalų eksporto sumažėjo nuo 25 mlrd. iki 15 mlrd. dolerių. Kaip teigiama pranešime, priemonėmis siekiama dar labiau sumažinti šią sumą.

 

„Mūsų nauji draudimai pagrindiniams metalams, koordinuojami kartu su mūsų partneriais Jungtinėje Karalystėje, ir toliau bus nukreipti prieš pajamas, kurias Rusija gali naudoti savo brutaliam karui prieš Ukrainą tęsti“, – sakė JAV iždo sekretorė Janet Yellen.

Didžiosios Britanijos vyriausybė patikslino, kad Londono metalų birža (LME) ir Čikagos prekių birža (CME) nebeprekiaus nauju Rusijoje pagamintu aliuminiu, variu ir nikeliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(7)
(150)

Komentarai (2)