[ŽT] Sukilimas prieš Putiną – ar tai įmanoma?  (3)

Bet kokio protesto Rusijoje trūkumas kuria įspūdį, kad Putino režimas yra tvirtas ir nepajudinamas. Bet ar tas įspūdis teisingas?



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vladimir_Putin_in_April_2024#/media/File:Meeting_with_Emir_Kusturica_-_2024_-_04.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos elito atsigręžimas prieš savo lyderį Vladimirą Putiną atrodo tikėtinas, interviu „The Economist“ sakė Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksandras Lytvynenko.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2802 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Valdžioje dar yra nemažai racionalių žmonių“, – apie situaciją Rusijoje sakė Lytvynenko. „Jie mąstys ir veiks, supras, kad likti su Putinu kainuoja brangiau nei nuo jo atsitraukti.“

Lytvynenko mano, kad praradęs elito palaikymą Putinas gali nutraukti karą prieš Ukrainą. Tačiau tai nepakeistų fakto, kad svarbiausias Ukrainos prioritetas yra gauti „tikras saugumo garantijas“, tokias kaip narystė NATO arba visapusiškas saugumo susitarimas su JAV.

 

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius mano, kad Putinas dar neatsitraukė nuo savo maksimalių tikslų – „sunaikinti Ukrainos valstybę ir paversti ją buferine zona“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: