Vašingtonas deda į kojas. Galimas smūgis  (6)

Galimas smūgis į objektą Irano sostinėje.


Benjaminas Netanyahu
Benjaminas Netanyahu
© DedaSasha, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:3B0A0343.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu paprašė kariuomenės pateikti atsako į didžiulę Irano ataką variantus – atsako, kuris siųstų signalą, bet nesukeltų aukų. Tai pranešė „The Washington Post“ (WP), remdamasis savo šaltiniais.

Kalbėta apie kito Izraelio karinio kabineto posėdžio, kuriame buvo aptarti keli atsako į Irano puolimą variantai, rezultatus. Taigi premjeras nori, kad Izraelio reakcija patiktų jo tarptautiniams sąjungininkams. Kartu jis nenori, kad būtų praleistos galimybės sukurti strateginį tarptautinį aljansą prieš Teheraną.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4346 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Šaltinio teigimu, šios galimybės apima smūgį į objektą Irano sostinėje arba galimą ataką kibernetinėje erdvėje. „Visi [Izraelio ministrų kabinete] sutinka, kad Izraelis turi reaguoti“, – pabrėžė WP šaltinis. „Klausimas yra, kaip reaguoti ir kada“.

Vašingtonas deda į kojas. JAV, JT ir Izraelio sąjungininkai Europoje ir regione paragino žydų valstybę po Irano išpuolio parodyti santūrumą. Be to, kaip pabrėžia laikraštis, Amerikos pareigūnai pasakė Izraelio valdžiai, kad Vašingtonas nedalyvaus Izraelio atsakomosiose priemonėse, baimindamasis, kad tai gali sukelti plataus masto regioninį karą. Izraelio pareigūnai sakė atsižvelgę į susirūpinimą.

 

Kelsey Davenport, Amerikos ginklų kontrolės asociacijos neplatinimo politikos direktorė, rašytiniame pareiškime paragino Izraelį nepulti Irano branduolinių objektų: „Kerštas prieš Irano branduolinius objektus būtų neproduktyvus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(5)
(11)

Komentarai (6)