„Tai galėjo būti „Storm Shadow.“ Rusai panikuoja. Kas nutiko Krymo tiltui (Video)  ()

Jų vaidmuo – apsunkinti pataikymo į vertingą objektą, galimybes.



© HowThingsWork_ (Stop kadras) | https://twitter.com/HowThingsWork_/status/1770613796949930036?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1770613796949930036%7Ctwgr%5Eefad455083ecd9858e4b27fce

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp rusų kilo panika. Kryme paskelbta raketų grėsmė, dėl kurios uždarytas Krymo tiltas. Prie objekto taip pat buvo matyti dūmų uždanga, kurią greičiausiai paruošė Rusijos Federacijos armija, naudodama specialiąsias transporto priemones (TDA-3).

Pavojaus signalo paskelbimas prie Krymo tilto nereiškia, kad ukrainiečiai ketina pulti šį objektą. Neoficialiai teigiama, kad link minėto tilto per Kerčės sąsiaurį skrido dvi raketos „Storm Shadow“. Tačiau Ukrainos kariuomenė šių įtarimų nepatvirtino.

Dūmai ant Krymo tilto

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2119 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Remiantis socialiniuose tinkluose pasidalintais pranešimais, pirmadienį, balandžio 15 d., prie Krymo tilto atsirado dūmų debesys. Tai nebūtinai yra ženklai, kad ukrainiečiai šiose vietose surengė sėkmingus išpuolius. Tai gali būti TDA-3 transporto priemonės, kurios per kelias akimirkas gali padengti nemažą plotą dūmais. Jų vaidmuo – apsunkinti pataikymo į vertingą objektą, galimybes.

TDA-3 (skirtingai nuo ankstesnių kartų) gali valdyti tik dviejų žmonių įgula. Jos svoris yra beveik 16 tonų, o visoje konstrukcijoje yra trys moduliai, atsakingi už dūmų gamybą.

 

TDA-3 darbo efektą galite pamatyti žemiau esančiame vaizdo įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(26)
(-22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: