Didžiulė staigmena. Ukraina smogė netikėtu ginklu. Skelbiama apie „riebius“ taikinius (Foto, Video)  ()

Buvo likviduotos trys oro gynybos baterijos, sraigtasparniai ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ataka prieš karinį aerodromą Džankojaus mieste laikinai okupuotame Kryme buvo bendra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos (GUR) operacija. Po atakos sekė dvi sprogimų bangos.

Preliminariai žinoma, kad aerodrome buvo sunaikintos trys oro gynybos baterijos, keli sraigtasparniai, amunicijos sandėlis ir kiti „riebūs“ taikiniai.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2976 3

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

OBOZ.UA apie tai sužinojo iš savo šaltinių.

 

Šaltinių teigimu, ataka buvo įvykdyta modernizuota sovietų ginkluote. Tai buvo staigmena okupantams, todėl atakos pasekmės ir mastai, pirminiais duomenimis, yra reikšmingi.

Šaltiniai pažymi, kad didelė tikimybė, jog dėl smūgio buvo sunaikintos trys oro gynybos baterijos, esančios Džankojaus aerodromo teritorijoje. Okupantai taip pat galėjo prarasti kelis sraigtasparnius, degalų cisterną, amunicijos sandėlį, dvi radiolokacines stotis, vieną elektroninio karo stotį ir pakrantės raketų sistemos „Bastion“ paleidimo įrenginį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(1)
(115)

Komentarai ()

Susijusios žymos: