Jų yra 10. Tai košmaras. „Skelbiamas oro pavojus“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

cave_dweller 2024-04-17 11:38
O, kažkas naujo, pagaliau SU-57 įvardinami kaip nebe pilnaverčiai 5-tos kartos naikintuvai. Ateina supratimas, kad rusiška technika ir jos charakteristikos yra gerokai pervertintos ir išpūstos.
immortallt 2024-04-17 11:58
Tai kad jie visada buvo įvardijami, kad bus 5 kartos, kai bus sukurta ir integruota visa eilė sistemų. Realiai yra 3+ kol jų nėra. Tiksliau, toks ir liks.
cave_dweller 2024-04-17 13:08
Iki šiol visuose matytuose straipsniuose, ypač t.lt įvardijo kai 5 kartos, šiame straipsnyje kažkas naujo O šiaip jam iki 5 gen dar daug trūksta, vien pati dizaino koncepsija neatitinka stealth reikalavimų (atskiros variklių gondolos (visi stealth orlaiviai neturi tarpo tarp gondolų)). Esami varikliai be forsažo nepasiekia viršgarsinio greičio, yra rajus ir trumpo resurso. Sekančios kartos variklis kuriamas, bet taip pat turi daug problemų, toli gražu iki pilnaverčio integravimo. Elektroninės žvalgybos sistemos ir radarai irgi kelia daug klaustukų dėl realių specifikacijų. Rusų supratimas apie 5 kartą panašu, kad apsiriboja tik geležimi, o kur visa integracija į bendrą sistemą su kitomis kariuomenės rūšimis ir t.t. Nemanau, kad artimiausioje perspektyvoje rusams šie įšūkiai įveikiami ir kažin ar aplamai iš SU-57 pavyks išspausti kažką padoraus, prilygstančio vakarietiškiems 5 kartos naikintuvams. Tarp nusimanančiųjų aviacijoje vyrauja nuomonė, kad SU-57 labiau stipriai išvaizdą pakeitęs SU-27, nei visiškai naujo konstrukcinio dizaino lėktuvas.