Jų yra 10. Tai košmaras. „Skelbiamas oro pavojus“  (3)

„Jiems trūksta technologijų”.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Aristal (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-jet-fighter-jet-flames-8544781/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija atakoms Ukrainoje pradėjo naudoti raketas Ch-69. Šių raketų nešėjai yra naikintuvai Su-57, o jiems pakilus visoje Ukrainoje skelbiamas oro pavojus.

Preliminariais vertinimais, Rusija turi iki 10 tokių naikintuvų. Apie tai interviu „Espresso“ kalbėjo karo ekspertas, informacinės-konsultacinės bendrovės „Defence Expres“ plėtros direktorius Valerijus Riabychas.

„Rusijos lėktuvai Su-57 yra raketų Ch-69 nešėjai. Būtent šio tipo raketos, kaip parodė pastarieji įvykiai, gali pralaužti mūsų priešlėktuvinę gynybą. Būtent ši raketa buvo panaudota smogti Tripiljos šiluminei elektrinei. Čia verta pažymėti, kad šių raketų taktinės ir techninės savybės išplečia okupantų galimybes smogti Ukrainos teritorijai. Todėl Rusijoje pakilus lėktuvams Su-57, visoje Ukrainoje yra skelbiamas oro pavojus. Laimei, rusai šiuo metu tokių raketų turi nedaug“, – sakė ekspertas.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5317 4

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Taip pat jis atkreipė dėmesį, kad 2023 m. rusai yra pagaminę tik tris tokius lėktuvus.

 

Su-57, kurį Rusija vadina 5-osios kartos naikintuvu, iš tikrųjų yra pereinamojo tipo lėktuvas. Rusai stengiasi jį priartinti prie 5-osios kartos, tačiau jiems trūksta technologijų. Rusija gali turėti maždaug iki 10 tokių orlaivių. Yra žinoma, kad 2022 m. buvo pagaminti 6 jų vienetai, o 2023 m. rusai sugebėjo pagaminti tik 3. Todėl visai tikėtina, kad tokie Su-57 gamybos tempai susiję su ribota komponentų baze“, – apibendrino Valerijus Riabychas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(2)
(31)

Komentarai (3)