„Šiandien negalime to padaryti.“ Neįtikėtinas pareiškimas (Video)  (2)

Pasak Kirby, JAV tiekia Ukrainai ginkluotę, kurios jai reikia, kad apsaugotų savo oro erdvę nuo Rusijos raketų ir bepiločių orlaivių.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=775590734754007&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Amerikos Valstijos nenumuš oro taikinių Ukrainoje, kaip tai padarė Izraelyje, nes tai skirtingi konfliktai ir skirtingos grėsmės. Tai per spaudos konferenciją pareiškė Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos strateginės komunikacijos koordinatorius Johnas Kirby.

„Aš žinojau, kad šis klausimas iškils. Klausykite, mes kalbame apie skirtingus konfliktus, skirtingą oro erdvę, skirtingas grėsmes“, – sakė Kirby, žurnalistų paklaustas, ar JAV yra pasirengusios numušti Irano bepiločius orlaivius taip pat padarė Izraelyje Irano puolimo metu.

„JAV prezidentas Joe Bidenas nuo pat Ukrainos konflikto pradžios aiškiai leido suprasti, kad JAV nedalyvaus šiame konflikte koviniu vaidmeniu“, – pridūrė Kirby.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2802 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Jis pabrėžė, kad JAV parengė oro gynybos sistemas Ukrainai, kad ji sustiprintų gynybą nuo Rusijos smūgių, tačiau negali to padaryti dabar, nes Kongresas dar nepatvirtino Ukrainos pagalbos paketo. Šiuo atžvilgiu Kirby paragino Kongresą kuo greičiau suteikti pagalbą Izraeliui ir Ukrainai.

 

Anot jo, JAV tiekia Ukrainai ginkluotę, kurios reikia, kad apsaugotų savo oro erdvę nuo Rusijos raketų ir bepiločių orlaivių.

„Deja, šiandien negalime to padaryti (numušti bepiločių orlaivių Ukrainoje, – red.), nes neturime papildomo finansavimo nacionaliniam saugumui, kurio ukrainiečiams taip reikia“, – pabrėžė Kirby.

Pabaigoje Kirby pridūrė, kad geriausia išeitis iš padėties būtų perduoti reikiamą pagalbą ir ginklus į Izraelio gynybos pajėgų ir į Ukrainos kariškių rankas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(12)
(0)

Komentarai (2)