[ŽT] Rusams šokas. „Visa produkcija į sandėlius.“ Kas skambina pavojaus varpais  (1)

Milijardieriaus Olego Deripaskos įmonė „Rusal“ prašo Rusijos valdžios imtis skubių paramos priemonių, atsižvelgiant į naujas JAV ir Jungtinės Karalystės sankcijas.



© UC Rusal Photo Gallery (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Bratsk_Aluminium_Smelter#/media/File:Bratsk_Aluminium_Smelter_(34145098544).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusal“ prašo valdžios, kad gelbėtų aliuminio verslą. Naujos JAV ir Jungtinės Karalystės sankcijos, uždraudusios rusiško aliuminio ir kitų metalų importą, stipriai apkarpė Rusijos metalo pramonės prognozes. Dabar „Rusal“ prašo Rusijos valdžios senosiomis kainomis nupirkti bent pusę aliuminio, kurį eksporto rinkose pavyko parduoti 2023 m., ir atleisti spalvotosios metalurgijos pramonę nuo eksporto mokesčių. „Rusal“ mano, kad aliuminis galėtų būti kaupiamas valstybės rezerve.

[EU+Kuponai] „Outdoor Riding Sale“! Net iki 500€ pigiau nei Lietuvoje el. paspirtukai ir el. dviračiai - ribotas kiekis
3508 4

„Outdoor Riding Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Kukirin M4“ - 500W, 48V 12,5Ah el. paspirtukas

2) „JOYOR S5“ (ABE) - 500W, 48V 13Ah el. paspirtukas

3) „PVY Z20 Pro“ - 500W sulankstomas el. dviratis

4) „FAFREES F20 Pro“ - sulankstomas 250W el. dviratis

Išsamiau

Bendrovė taip pat perspėjo vyriausybę apie gamybos apimčių mažinimo riziką. Tai, aišku, būtų susiję su darbo vietomis, galėtų paveikti kitas pramonės šakas.

JAV ir Jungtinės Karalystės sankcijos gali paveikti beveik trečdalį „Rusal“ eksporto – apie 1,5 milijonus tonų.„Agresyvūs JAV bandymai priversti trečiąsias šalis, tokias kaip Turkija ir Kinija, nutraukti ryšius su Rusija dar labiau apsunkina situaciją. Tai kelia tiesioginę grėsmę mūsų tiekimo grandinei, ypač atsižvelgiant į pasaulinių gamybos tinklų susietumą“, – „Kommersant“ žurnalistams sakė šaltinis. Jis pažymėjo, kad šioje situacijoje įmonė turės siųsti produkciją į sandėlius, o jie jau beveik pilni.

(197)
(4)
(193)

Komentarai (1)