[ŽT] Bidenas tampa įkaitu. Kas vyksta  ()

Kai jau atrodė, kad JAV artėja prie paramos Ukrainai patvirtinimo, žengtas didelis žingsnis atgal.



© Ministry of Defense of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96_%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Atstovų rūmų pirmininkas Mikeas Johnsonas nusprendė atskirti pagalbos paketus Ukrainai, Izraeliui ir Taivanui. Manoma, kad taip bus bandoma patvirtinti pagalbą Izraeliui nepatvirtinant pagalbos Ukrainai. Prezidento Joe Bideno atstovai iš karto pareiškė, kad nepriims dokumentų, kurie teiks paramą tik Izraeliui.

Kai kurie potencialūs Joe rinkėjai visada priešinosi pagalbai Izraeliui, nes palaiko Palestiną. Paramą Izraeliui Bidenui primetė respublikonai, taip nustumdami paramą Ukrainai ir Taivanui į antrą planą. Paramos Izraeliui pasirašymas Bidenui gali kainuoti kelis procentus balsų. O štai parama „užsienio partneriams“, į kurią įeitų ir Izraelis, ir Ukraina, ir Taivanas, būtų lengviau priimama.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2797 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Rusų ekonomistas Aleksandras Kušnaras teigia, kad taip Trumpistinė Kongreso šerdis paima Bideną įkaitu. Jo teigimu, Kongresas žaidžia žiaurų ir pavojingą cirką. Jie atims iš Bideno šiek tiek balsų, net negalvodami apie tai, ką tai reiškia Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(23)
(-19)

Komentarai ()