Daugiau nei 4000 tankų. Iki 2026 m. Ką grėsmingo daro Rusija  ()

Dauguma šių tankų yra „neaiškios techninės būklės“, todėl juos pradėti eksploatuoti reikia daugiau laiko ir resursų.


Uralvagonzavod
Uralvagonzavod
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Visit_to_Research_and_Production_Corporation_Uralvagonzavod_PKYX1MursadczaXx7mFYyTn9X2uETAs3.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastaruosius 7 mėnesius Rusijoje iš tankų rezervų buvo paimta apie 400 tankų, kurie buvo išsiųsti atnaujinti ir modernizuoti. O iš viso saugyklose savo eilės laukia apie 4550 tankų. Tačiau juos sutvarkyti sunku, nes gamyklos yra perkrautos. Apie tai rašo „Bulgarian Militray“.

Ukrainos stebėtojų duomenimis, kas mėnesį tankų atsargos Rusijos Federacijoje išeikvojamos nuo 44 iki 75 vienetų, tačiau dekonservavimo tempai, palyginti su 2022-2023 metais, šiek tiek sumažėjo. To priežastis – pablogėjusi iš saugyklų išimamos įrangos kokybė, todėl tankų remonto įmonės sugaišta daugiau laiko ir išteklių vienam tankui.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2804 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Apie 4550 tankų, esančių saugyklose vis dar yra potencialiai tinkami dekonservacijai ir restauracijai. Tačiau greitas jų dislokavimas kelia abejonių – pranešimai rodo, kad pagrindinėse šarvuočių gamyklose yra didelės perkrovos. Analitikai tvirtina, kad tai akivaizdus ženklas, kad šioms įmonėms keliami per dideli reikalavimai.

 

Dauguma šių tankų yra „neaiškios techninės būklės“, todėl juos pradėti eksploatuoti reikia daugiau laiko ir resursų.

Anot analitikų, Rusija gali išlaikyti tankų atkūrimo tempą iki 2026 m., o po to, siekdama kompensuoti nuostolius, turės griebtis gamybos „nuo nulio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(9)
(-4)

Komentarai ()