[ŽT] „Visiška gėda“. Zelenskis įvertino JAV paramą  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pakomentavo JAV Atstovų rūmų pirmininko Mike'o Johnsono sprendimą atskirti pagalbos Ukrainai ir Izraeliui įstatymų projektus.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/File:US_M2A2_ODS-SA_Bradley_for_Ukraine_transportation_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zelenskis interviu PBS teigė, kad Atstovų rūmų pirmininko Mike'o Johnsono sprendimas atskirti pagalbos Ukrainai ir Izraeliui paketus yra „gryna politika“ ir „gėda pasauliui“.

Tai rodo, kad tai yra ne saugumo reikalas, o gryna politika. O jei atvirai, tai gėda visam pasauliui. Ir tai tiesiog gėda demokratijai ir visiems, kurie tik kalba apie demokratiją. Jeigu Kongresas po viso to, kas atsitiko paima ir padalija pagalbą Izraelio ir Ukrainos gyventojams, tai jis tiesiog sako, kad tai yra rinkimų JAV klausimas. Ir kad tai yra gryna politika“, – pažymėjo Zelenskis.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4340 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Ukrainos prezidentas taip pat pabrėžė, kad asmenys, kurie tokius klausimus „stumia Kongrese“, turėtų prisiminti, kad karas NATO šalyse bus neišvengiamas, jei Ukraina pralaimės. „Todėl dar ne vėlu balsuoti už pagalbą visoms šalims, kurių išgyvenimas šiandien nuo to priklauso“, – pridūrė Zelenskis.

(47)
(3)
(44)

Komentarai ()