[ŽT] Zelenskis neslepia – „Ukraina neturi šansų“  (1)

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis privalo būti tiesus ir tikslus. Todėl jis teigia, kad situacija, kai Ukraina pralaimės, nėra neįmanoma.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Memorial_Ceremony_in_Kruty_Heroes_Day_(Kyiv,_29_January_2024)#/media/File:On_Kruty_Heroes_Remembrance_Day,_the_President_honored_the_memory_of_those_who_per

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Pasakysiu atvirai, be JAV paramos neturėsime jokių šansų laimėti. Turi būti daug stipresnis už savo priešą. Šiandien artilerijos santykis yra 1:10, orlaivių – 1:30. Ar galime taip išsilaikyti? Ne“, Zelenskis sakė interviu PBS. Ukrainos vadovo teigimu, „bet kokiu atveju su šia statistika jie mus kiekvieną dieną stums atgal“.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5311 4

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Kaip galime juos sunaikinti? Dangui apsaugoti yra specialių ginklų. Šis planas egzistuoja, ir visi partneriai jį turi savo rankose“, – pridūrė jis.

 

Zelenskis teigia, kad JAV Atstovų rūmų pirmininko Mike'o Johnsono sprendimas atskirti pagalbos Ukrainai ir Izraeliui projektus yra gėdingas. Manoma, kad taip Johnsonas bandys atidėti pagalbą Ukrainai ar jos tiesiog nesuteikti visai.

(19)
(24)
(-5)

Komentarai (1)