[ŽT] „Ukrainos likimas bus sprendžiamas penktadienį“. Ką nutarė Atstovų rūmai?  ()

JAV Atstovų rūmų pirmininkas Mike'as Johnsonas teigia, kad dėl pagalbos Ukrainai bus galima balsuoti jau penktadienį, balandžio 19 d.


Ukrainos ugniagesiai šiluminėje elektrinėje po rusų atakos
Ukrainos ugniagesiai šiluminėje elektrinėje po rusų atakos
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trypilska_Thermal_Power_Plant_after_Russian_attack,_2024-04-11_(25).webp

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-17 [ŽT] „Ukrainos likimas bus sprendžiamas penktadienį“. Ką nutarė Atstovų rūmai?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

CNN praneša, kad pasak Atstovų rūmų pirmininko Mike'o Johnsono, kongresmenai turėtų turėti 72 valandas, kad išnagrinėtų įstatymo projektą. Jis paskelbtas antradienį, todėl balsavimas įmanomas jau penktadienio vakarą.

Ne viskas taip gerai. Mike'as Johnsonas ilgai vilkino balsavimą dėl pagalbos Ukrainai ir jo minimi laiko rėmai ir dabar atrodo įtartini. Ketvirtadienį, balandžio 18 d., Atstovų rūmai gali išeiti į savaitės trukmės pertrauką, rašo „NBC News“. Ta pertrauka buvo suplanuota seniai, todėl Johnsono ėjimas gali reikšti, tos 72 valandos susipažinimui su projekto tekstu baigsis jau pertraukos metu. Bet, jei reikalas skubus, Atstovų rūmai gali ir atsisakyti tos pertraukos.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4340 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

 

Balandžio 15 d. Mike'as Johnsonas paskelbė, kad planuoja žengti į priekį, patvirtindamas teisės aktus, kurie leistų skirti pagalbą JAV sąjungininkams. Tačiau vietoje vieno įstatymų projekto, Johnsonas siūlo keturis – pagalbos Ukrainai, pagalbos Izraeliui, pagalbos Taivanui ir nacionalinio saugumo.

(12)
(16)
(-4)

Komentarai ()