[ŽT] „Nuspręsta.“ Kaip atsakys į ataką  ()

Po didžiulio Irano puolimo Izraelis balandžio 16 d. subūrė karo kabinetą. Šis susitikimas buvo skirtas tam, kad būtų nuspręsta koks galėtų būti atsakas į Irano išpuolius.


Izraelio karys
Izraelio karys
© Israel Defense Forces, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_IDF_Soldiers_Prepare_Near_Israeli-Syrian_Border_%281%29.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-17 [ŽT] „Nuspręsta.“ Kaip atsakys į ataką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Times of Israel“ žurnalistai pažymėjo, kad galiausiai Izraelio pusė nusprendė, kaip reaguos į didžiulę Irano ataką. Tačiau Izraelio gynybos pajėgos (IDF) detalių apie šiuos veiksmus neatskleidė.

Žurnalistai pažymėjo, kad Izraelio karinis kabinetas posėdžiavo sumažinta sudėtimi. Jame buvo aptartas atsakas į Irano ataką.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5322 4

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Vienas iš leidinio pašnekovų pažymėjo, kad Izraelis svarsto strategiją, kaip išlaikyti Iraną nežinioje, atidėdamas galimą atsaką į išpuolį.

Pašnekovas pažymėjo, kad atsakas į Irano ataką potencialiai gali ateiti ir iš Irano vidaus, ir iš išorės. Izraelio vyriausybėje vyrauja pozicija, kad šalis turi ryžtingai reaguoti į šį precedento neturintį agresijos aktą. Įvairūs žiniasklaidos pranešimai rodo, kad Izraelis iš tiesų parengė veiksmų planą.

 

Tuo pat metu „The Jerusalem Post“ žurnalistai pažymėjo, kad Izraelio atsako į išpuolį laikas vis dar nepasirinktas. Be to, galutinis Izraelio vyriausybės sprendimas dar gali pasikeisti.

Leidinys taip pat pabrėžė, kad, matyt, Izraelio vadovybė yra pasiryžusi pradėti atsakomąjį smūgį, tačiau „viskas rodo, kad Jeruzalė ir toliau siekia sušvelninti puolimą, kad konfliktas neperaugtų į regioninį karą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()