„Smogti Rusijai dvigubai stipriau.“ Liūdnos žinios okupantams. Vakarai labai supyko  ()

Didžioji Britanija ragina Vakarus laikytis tvirtos pozicijos.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Khamenei.ir (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:An_artist%27s_impression_of_Shahed-136_drones_swarming_an_airport.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Jungtinės Karalystės gynybos valstybės sekretorius Benas Wallace'as komentare laikraščiui „The Telegraph“ teigė, kad vienintelė išeitis Iranui ir Rusijai smogus – smogti dvigubai stipriau ir nesustoti, kol jie nesupras žinutės.

Naktį į balandžio 14 d. Iranas surengė masinę oro ataką prieš Izraelį, paleisdamas 170 dronų kamikadzių, 30 sparnuotųjų raketų ir 120 balistinių raketų.

Anksčiau JAV analitinis centras Karo studijų institutas (ISW) teigė, kad Irano ataka pasižymėjo panašia sudėtimi kaip ir Rusijos smūgiai Ukrainoje, kai Rusija aktyviai eksperimentavo su įvairiais balistinių ir sparnuotųjų raketų deriniais kartu su iranietiškais dronais, siekdama nustatyti veiksmingiausią paketą, kuris padėtų prasiskverbti pro Vakarų oro ir priešraketinės gynybos sistemas ir jas įveikti.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5317 4

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Pranešama, kad JAV ir sąjungininkai padėjo Izraeliui atremti 99 proc. bepiločių orlaivių ir raketų per Irano ataką balandžio 14 d. Šis dalyvavimas buvo ryškus kontrastas Ukrainos elektros energijos tinklams, kuriuos nuniokojo virtinė Rusijos raketų ir dronų atakų šių metų kovo-balandžio mėnesiais, trūkstant priešlėktuvinės gynybos raketų dėl vėluojančio JAV pagalbos paketo.

Wallace'as pabrėžė, kad Iranas ir Rusija „klesti dėl Vakarų ryžto stokos, mėgaujasi sėdami susiskaldymą ir silpnėjimą“.

 

„Žingsnis po žingsnio jie mus bando. Tačiau, kaip ir visi tie, kurie tyčiojasi, giliai širdyje jie yra bailiai. Jie naudojasi tarpininkais ir vengia tiesioginės konfrontacijos, kai tik gali. Jų pasirenkami ginklai – teroristinės grupuotės, dezinformacija, kibernetinė neapykanta ir korupcija“, – sakė jis.

Wallace'as paragino Vakarus atsibusti ir nustoti elgtis su autokratijomis kaip su vaikais bei toleruoti jų „piktybinę įtaką“ tikintis, kad demokratija tose šalyse vieną dieną nugalės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(2)
(145)

Komentarai ()