[ŽT] „Bus dar karščiau.“ Rusija vėl dega  ()

Politologas Kirilas Sazonovas pakomentavo Ukrainos bepiločių orlaivių ataką prieš objekte Rostove.


Daugiabutis Donecko srityje po rusų atakos
Daugiabutis Donecko srityje po rusų atakos
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Selydove_after_Russian_shelling,_2024-04-08_(02).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar viena sėkminga Ukrainos specialiųjų tarnybų operacija – drono smūgis chemijos gamyklai Rostovo srityje. Manoma, kad ten buvo gaminamas raketinis kuras.

Politologas Kirilas Sazonovas paaiškino, kad toje „chemijos gamykloje Rusijos Federacijoje, atskridus trims bepiločiams orlaiviams, kilo gaisras. Tuo tarpu Rostovo gubernatorius Golubevas sakė, kad visi dronai buvo numušti, bet vienas iš jų nukrito ant gamyklos, išdaužė administracinio pastato stiklus“.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2277 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Sazonovas teigia, kad dronais atakuoja „gamykla yra viena didžiausių chemijos įmonių Rusijos pietuose. Oficialiai ji gamina tapetų klijus, pentaftalinius lakus, natrio druską, antifrizą ir nesočiąsias poliesterio dervas. Bet iš tikrųjų ten gaminamas raketų kuras gynybos pramonei. Todėl tai nėra paslaptis, kad tai yra visiškai teisėtas ir logiškas taikinys“.

 

Ukraina neslepia, kad ignoruos JAV patarimą riboti smūgius pramonės objektams Rusijoje. „Bus dar karščiau“, žada Sazonovas.

(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: