Viso gero! Geriausia rusų priešraketinė sistema S-400 „Triumf“. Ką dar nunešė Ukrainos raketos (Foto)  ()

Rusai patyrė didelių nuostolių.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Boevaya mashina (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:S-400_5P85T2_Moscow_2015.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 17-osios naktį ukrainiečiai surengė ataką prieš Džankojaus oro bazę. Žemiau esančiuose įrašuose matyti didžiuliai gaisrai, kurių vieta sutampa su S-400 „Triumf“ sistemos buvimo vieta.

Ankstesnėse palydovinėse nuotraukose matyti, kad oro bazėje rusai turėjo naujausius sraigtasparnius Ka-52 „Alligator“, atakos sraigtasparnius Mi-28N ir transportinius sraigtasparnius Mi-8. Atsižvelgiant į problemas, susijusias su prieiga prie šiuolaikinių jų gamyboje naudojamų komponentų, rusai negalės pakankamai greitai kompensuoti patirtų nuostolių.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“ atsiliepimai)
4905

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Teigiama, kad auka tapo ir rusiška S-400 „Triumf“ sistemos baterija. Tai vidutinio nuotolio sistema, teoriškai galinti kovoti su taikiniais iki 400 km atstumu naudodama 40N6E raketas. Tačiau Rusija tokių raketų turi nedaug ir dauguma jų yra senos versijos.

Be to, šios sistemos efektyvumas prieš šiuolaikinius vakarietiškus sprendimus nėra pats geriausias, ką rodo susidūrimų su sparnuotosiomis raketomis „Storm Shadow“ ar balistinėmis raketomis MGM-140 ATACMS padariniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: