„Tai Rusijai kainuos! Labai daug.“ Geriausias puolimas šiame kare. Visiškas sunaikinimas (Foto, video)  ()

Atakai galėjo būti panaudotos balistinės raketos ATACMS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanaluose pasirodė nauja informacija ir nuotraukos iš Ukrainos įvykdyto naktinio išpuolio Džankojaus mieste Kryme. Jie rašo, kad tai bene efektyviausia Ukrainos įvykdyta raketinė ataka šiame kare, kuri Rusijai gali kainuoti gerokai daugiau nei milijardą dolerių!

Balandžio 17 d. ryte socialiniuose tinkluose pasirodė įrašai iš Džankojaus, kuriame yra Rusijos karinė bazė. Vaizdo įrašuose matyti daugybę gaisrų, kilusių po Ukrainos atakos, kuri, remiantis naujausiais pranešimais, gali būti daugiausiai aukų pareikalavusi Ukrainos raketų ataka nuo Rusijos invazijos pradžios.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4788 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Telegram“ paskyroje, tariamai priklausančioje vienam iš slaptųjų tarnybų darbuotojui, parodyta pirmoji nuotrauka, kurioje matyti Ukrainos išpuolio padariniai ir detalės apie sunaikinimą.

 

Remiantis šia informacija, atakai galėjo būti panaudotos balistinės raketos ATACMS, Ukraina sugebėjo sunaikinti tris oro gynybos sistemos S-400 paleidimo įrenginius ir radarą. Be to, raketos manoma smogė karinės technikos sandėliui, kuriame buvo du S-300 sistemos paleidimo įrenginiai, taip pat bazėje buvo saugoma raketinė amunicija. „Telegram“ paskyroje taip pat priduriama, kad mažiausiai 15 karių buvo sužeisti, o 22 dingę be žinios.

 

Tokie dideli S-300/S-400 sistemų nuostoliai reiškia, kad Ukrainos ataka Kremliui kainuos mažiausiai kelis šimtus milijonų dolerių (vienos sistemos S-400 kaina – apie 500 mln. USD), ir gali būti, kad šios išlaidos viršys net milijardą dolerių. Kovo pradžios palydovinės nuotraukos parodė, kad Džankojaus bazėje taip pat buvo dislokuoti bombonešiai Su-24 ir keliolika sraigtasparnių Mi-28 ir Ka-52. Tačiau kol kas neaišku, ar jie buvo sunaikinti ar tik sugadinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(1)
(179)

Komentarai ()

Susijusios žymos: