Neregėtas skandalas. Dingo Bentley. Kas žinoma  ()

„Ta nepatogi akimirka, kai atvyksti „gelbėti Donbaso nuo fašizmo“.


Ruselas Bentley
Ruselas Bentley
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=5cA9cGUGr00

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-patriotų gretose okupuotame Donecke kilo skandalas. Rusijos kariškiai pagrobė amerikiečių samdinį ir „rusų pasaulio“ gerbėją Ruselą Bentley, pasivadinusį šaukiniu „Texas“. 

Jau daugiau nei savaitę apie Bentley negaunama jokios informacijos. Amerikiečio žmona Liudmila Bentley socialiniuose tinkluose pranešė, kad „gavo patikimos ir patvirtintos informacijos“ apie jos vyro pagrobėjus. Kaip ir tikėtasi, paaiškėjo, kad tai Rusijos kariškiai. 

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2264 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

„Informacija labai aiški ir nekelia jokių abejonių. Mano vyrą pagrobė ir toliau neteisėtai laiko kariškiai, tankistai, iš 5-osios brigados“, – parašė moteris. 

Ji tikina, kad jos vyras buvo „šiurkščiai“ sučiuptas dar balandžio 8 d., kai filmavo Ukrainos kariuomenės atakos į vieną iš taikinių Petrovsko mieste padarinius. Okupantai tikriausiai pamanė, kad amerikietis yra Vakarų šnipas. 

 

Verta pažymėti, kad Bentley yra labai gerai žinomas Z bendruomenės veikėjas. Nuo 2014 m. jis kovojo prieš Ukrainą Rusijos kariuomenės sudėtyje, buvo karštas „rusų pasaulio" gerbėjas. Jis gavo Rusijos pasą, apsigyveno okupuotame Donecke ir iš vietinių moterų susirado žmoną Liudmilą. Pastaraisiais metais amerikietis bendradarbiavo su Kremliaus žiniasklaida, kūrė propagandinius vaizdo įrašus apie karą su Ukraina. 

Žinomi Z-blogeriai socialiniuose tinkluose masiškai kreipiasi į Rusijos valdžios institucijas, įskaitant gynybos ministrą Sergejų Šoigu, ragindami spręsti Bentley pagrobimo klausimą, tačiau jokio atsako iki šiol nėra. Tai, kad jis iki šiol neatsirado, gali reikšti liūdną Z-propagandisto likimą. Jis tikriausiai arba nužudytas, arba sunkiai sužeistas.

 

Ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis šį skandalą komentavo savo „Telegram“ kanale. „Ta nepatogi akimirka, kai ateini „gelbėti Donbaso nuo fašizmo“, o galiausiai tave sučiumpa „išvaduotojai“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: