„Ukraina perims kontrolę. „Neptūnas“ pasieks bet kokį tikslą.“ 10 kartų daugiau (Žemėlapis)  ()

Atstumas iki 1000 km reiškia, kad visi Rusijos uostai Juodojoje jūroje bus patobulinto „Neptūno“ diapazone.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© VoidWanderer (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Neptune_R-360_missile,_Kyiv_2021,_04.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos paskelbė apie raketos, kuri buvo panaudota kreiseriui „Moskva“ 2022 metais nuskandinti, modernizavimą.

Naujoji R-360 „Neptūno“ versija turėtų pasiekti taikinius iki 1000 km atstumu, o tai reiškia, kad ji galės smogti Rusijos sostinei. Prieš pakeitimus raketos nuotolis siekė 400 km.

Ukraina stengiasi padidinti savo R-360 „Neptūno“ raketų nuotolį ir taip pat skelbia 10 kartų padidinusi jų gamybą. Dėl šios priežasties Ukrainos kariuomenė galės atakuoti praktiškai bet kurį taikinį, esantį Juodosios jūros regione. Atstumas iki 1000 km reiškia, kad visi Rusijos uostai Juodojoje jūroje bus patobulinto „Neptūno“ diapazone.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“ atsiliepimai)
4893

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Nors R-360 buvo sukurta kaip priešlaivinė raketa, ukrainiečiai ją modifikavo taip, kad „Neptūnas“ galėtų smogti ir sausumos taikiniams. Dėl šios priežasties 59 iš 99 Rusijos oro bazių bus pasiekiamos Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms (kai patobulinta raketa bus pradėta masiškai gaminti).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(1)
(113)

Komentarai ()