Netikėtas posūkis. JAV su Putinu vienoje pusėje. Tai beprotybė  ()

Kyjivą apstulbino JAV pareiškimai.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=765415695771511&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas pateisina raketų ir bepiločių orlaiviai atakas prieš Ukrainos energetikos infrastruktūrą kaip atsaką į smūgius naftos perdirbimo gamykloms Rusijoje. Tačiau neįprasta tai, kad JAV šiuo klausimu yra toje pačioje pusėje kaip ir V. Putinas, rašo agentūra „Bloomberg“.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4735 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Joe Bideno administracija viešai pasisakė prieš Ukrainos puolimą prieš naftos perdirbimo gamyklas, matyt, baimindamasi dėl pasaulinių naftos kainų.

„Vyriausybei Kyjive sunku su tuo susitaikyti, nes ji desperatiškai prašo sąjungininkų daugiau oro gynybos sistemų miestams apsaugoti nuo Rusijos bombardavimų, o Ukrainos kariai stengiasi išlaikyti fronto liniją mažėjant amunicijos atsargoms“, – pažymi leidinys.

 

Jau trečius metus Vakarai negali pasiekti sutarimo dėl to, kokį stiprų atkirtį reikia duoti branduolinį ginklą turinčiai Rusijai, kad padėtų Ukrainai laimėti. Taip yra nepaisant to, dėl ko įspėja kai kurie lyderiai: pralaimėjimas kelia rimtą grėsmę Europos saugumui.

„Tokiomis aplinkybėmis JAV ir Europos neryžtingumas sukuria netikrumo zoną, kurioje Putinas klesti“, – apibendrinama straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(8)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: