Pozicijos atkurtos. Karšti įvykiai Avdijivkoje  ()

Ukrainiečių kariuomenė atmušė devynias įsibrovėlių atakas.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=776176518028762&set=pcb.776176684695412

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos atkūrė tam tikras pozicijas Donecko srities Avdijivkos rajone. Tai pranešė Karo studijų instituto analitikai savo kasdienėje ataskaitoje, balandžio 16 d.

„Ukrainos pajėgos neseniai atkūrė keletą pozicijų į šiaurės vakarus ir į vakarus nuo Avdijivkos, nors neaišku, ar Ukrainos veržimasis yra pastarųjų sėkmingų Ukrainos kontratakų rezultatas“, – sakoma pranešime.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
4991 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Remiantis balandžio 10 ir 15 d. geografinės padėties žemėlapiais, Ukrainos kariuomenė veikia Pervomaisko centre, o kitame balandžio 15 d. įraše nurodoma, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atsiėmė dalį teritorijos į šiaurę nuo Berdyčių kaimo.

 

Pasak Rusijos šaltinių, Rusijos ginkluotosios pajėgos tariamai išsiveržė į greitkelį T-0511 Novokalinove, Semenivkos centre, į rytus nuo Novobachmutovkos. Rusijos karo korespondentas teigė, kad okupantai tariamai pajudėjo dviejų kilometrų pločio ir 1,4 kilometro ilgio zonoje į šiaurę nuo Berdičevo. Tačiau analitikai nepastebėjo to vaizdinių įrodymų.

Tačiau poziciniai mūšiai tęsėsi Novokalinovo, Stepovės, Ocheretino, Berdyčevo, Semenivkos, Umansko, Netailovo ir Pervomaisko srityse.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, ukrainiečių kariuomenė atmušė devynias įsibrovėlių atakas Očeretino, Novokalinovo, Berdyčių, Semenivkos, Netailovo gyvenviečių rajonuose netoli Avdijivkos, Donecko srityje. Ten rusai su aviacijos parama bandė išstumti ukrainiečių dalinius iš užimtų linijų.

Be to, okupantai surengė oro antskrydžius Pervomaisko, Solovjovo, Novobachmutovkos ir Aleksandropolio srityse. Tuo tarpu apie dešimt kaimų ir miestų buvo apšaudomi artilerijos ir minosvaidžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: