„Politico“ šiurpina. „Ukraina eina link pralaimėjimo“  ()

Ukrainą puola daug didesnis ir galingesnis priešas.


Černihivas po rusų atakos balandžio 17 dieną
Černihivas po rusų atakos balandžio 17 dieną
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Chernihiv_after_Russian_missile_attack,_2024-04-17_(01).webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Politico“ skelbia – „Ukraina eina link pralaimėjimo“. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronto linija gali griūti jau šią vasarą.

„Vaizdas, susidaręs po dešimčių interviu su politiniais lyderiais, kariais ir paprastais piliečiais, rodo, kad Ukraina slysta link katastrofos“, – rašo Jamieis Dettermeris.

Kariai privačiuose pokalbiuose pripažįsta, kad šią vasarą išvengti didelio aukų šuolio nepavyks. Keletas aukšto rango karininkų „piešia niūrias prognozes, kad fronto linija gali žlugti jau šią vasarą“, kai Rusija pradės prognozuojamą puolimą.

[Vokietija!] Tik 29€ už kampinį šlifuoklį. Būtinas daiktas meistraujantiems. Ribotas kiekis
4991 1

Puiki kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Gera kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jie išreiškė nuogąstavimus, kad Ukrainos ryžtas gali susilpnėti, „nes ginkluotųjų pajėgų moralei kenkia beviltiškas atsargų trūkumas“. Pokalbiuose su žurnalistais „Ukrainos politikai pripažino, kad visuomenės nuotaikos prastėja“.

Užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba, kalbėdamas su „Politico“, sakė, kad „Ukraina yra įtraukta į užburtą ratą: jai nesuteikiami reikalingi ginklai arba jie vėluoja. Tada sąjungininkai skundžiasi, kad Kyjivas traukiasi, todėl jie nemato prasmės siųsti daugiau karinės pagalbos.

 

Ukrainos gynėjai traukiasi, nes trūksta atsargų. Kadangi jie traukiasi, siunčiama mažiau paramos.

Jei Ukrainos frontas šią vasarą žlugs, tai tik todėl, kad Vakarai nesiunčia pakankamai amunicijos, ginklų ir kitų atsargų.

(20)
(5)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: