Ukraina traukiasi. Ką daro sąjungininkai (Video)  ()

„Ukraina sunaikins Rusijos armiją ir Putino režimas žlugs.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=777027287943685&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistas ir opozicionierius Maikl Naki savo analitiniame vaizdo įraše kalbėjo apie problemą, kilusią  Jungtinėms Valstijoms vėluojant teikti pagalbą Ukrainai. Politologas pabrėžė, kad Ukrainos pergalė dabar yra sąjungininkų rankose: jei bus perduota pakankamai ginklų, amunicijos ir įrangos, karas tikrai baigsis Rusijos armijos pralaimėjimu.

Maikl Naki nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukraina traukiasi. Žurnalistas mano, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų priverstinio traukimosi kai kuriuose fronto sektoriuose priežastis yra tik viena – JAV pagalbos trūkumas. Kai tik ginklai pasieks Ukrainą, situacija kardinaliai pasikeis.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2652

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tada politologas aptarė situaciją Ukrainoje ir galimas Vakarų neveiklumo pasekmes: „Pradėjo teikti pagalbą, tiekti kažkokius ginklus, nors ir nepakankamai, bet vis tiek su tuo Ukraina galėjo ne tik sustabdyti Rusiją, bet ir nublokšti ją atgal. Ji kovojo ir kovoja, gindama ne tik save, bet iš esmės visą Europą, nes Putinui tai ne pirmas agresijos karas ir, pajutęs silpnumą, jis eis toliau. Mes visa tai jau matėme prieš 80 metų per Antrąjį pasaulinį karą“.

Naki įvardijo svarbią sąlygą, būtiną Ukrainai nugalėti rusus: „Tada, kai Vakarai pradėjo teikti pagalbą, daugelis bandė skaičiuoti, kaip ir kas vystysis šiame konflikte toliau, visi grįždavo prie to pačio: jei Vakarai palaikys Ukrainą bent jau vidutiniu lygiu, tada Putino pralaimėjimas yra neišvengiamas. Ir aš taip galvoju ir tuo tikiu, kad jei Vakarai palaikys Ukrainą tokiu lygiu, kokiu palaikė pirmus metus, tada Putino pralaimėjimas yra neišvengiamas, Ukraina sunaikins Rusijos armiją ir Putino režimas žlugs“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(10)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: