Grėsmė Sakartvelui. Gali pavirsti antra Baltarusija  ()

Sakartvelui gresia pavojus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-19 Grėsmė Sakartvelui. Gali pavirsti antra Baltarusija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sakartvelo parlamento opozicijos vadovė Khatia Dekanoidze interviu „NV Radio“ kalbėjo apie prieštaringai vertinamą „užsienio agentų“ įstatymo projektą ir jo keliamas grėsmes Sakartvelui.

Pasak K. Dekanoidze, jei „užsienio agentų“ įstatymo projektas bus priimtas, jis gali sudaryti kliūtį Sakartvelo siekiui tapti ES ir NATO nare.

„Sakartvelo piliečiai, ypač jaunoji karta, šį įstatymo projektą vadina „rusišku“, nes Rusija tokį patį [priėmė] 2012 m., – sakė ji. – Užsienio agentais jie pripažino tokius žmones kaip [Aleksejus] Navalnas, [Ivanas] Ždanovas, kuriuos tada arba nužudė [Rusijos diktatorius Vladimiras] Putinas, arba jie išvyko iš Rusijos. Todėl manau, kad tai, kas laukia Sakartvelo, [jei įstatymo projektas bus priimtas], taps dar viena Baltarusija, kur žmonės supranta, kad jokia demokratija negali įsitvirtinti.“

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5871 5

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Jei parlamentas palaikys įstatymo projektą per trečiąjį svarstymą, Sakartvelo žmonių pasipriešinimas bus labai rimtas, užsiminė Dekanoidze.

„Esu tikra, kad kartvelai negyvens vadovaujami tokio diktatoriaus kaip [save pasiskelbęs Baltarusijos prezidentas Aleksandras] Lukašenka, – sakė ji. – Tai ne vidaus politikos klausimas, tai klausimas, kur mes einame. Esu visiškai tikra, kad [oligarchas, kontroliuojantis valdančiąją partiją „Sakartvelo svajonė“, Bidzina] Ivanišvilis nori užvaldyti Sakartvelą taip, kaip Lukašenka [užvaldė Baltarusiją], bet nemanau, kad jam tai pavyks.

 

Po to, kai balandžio mėnesį Sakartvelo vyriausybė pateikė parlamentui dar vieną įstatymo projektą, visoje šalyje vyko masiniai protestai prieš prieštaringai vertinamą teisės aktą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)

Komentarai ()