[ŽT] Trumpas keičia poziciją. Kas nutiko  ()

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas teigia, kad jam valdant Putinas nebūtų išdrįsęs pulti Ukrainos. Be to, jis teigia, kad gali išspręsti karą Ukrainoje per 24 valandas. Todėl jis aktyviai priešinosi paramai Ukrainai, nes laikė ją nebūtinu pinigų švaistymu. Bet kažkas pasikeitė.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Donald_Trump_in_Washington,_D.C.#/media/File:President_Trump_at_the_National_Prayer_Breakfast_(49498390937).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Atstovų rūmai patvirtino paramos paketą Ukrainai ir Trumpo balsas šioje istorijoje nefigūravo. Trumpas nustojo spausti respublikonus priešintis paramos Ukrainai paketui, rašo „The New York Times“.

Pažymima, kad Trumpas palaikė Atstovų Rūmų pirmininką Mike'ą Johnsoną, kuris palaikė paramą Ukrainai. Trumpas tai darė „likdamas šešėlyje“ ir „atsisakydamas spausti respublikonus“ balsuoti prieš.

„The New York Times“ primena, kad Trumpas anksčiau paskelbė įrašą socialiniuose tinkluose, kuriame nurodė, kad „Ukrainos išlikimas ir galia“ yra svarbu JAV. Taigi, Trumpas pakeitė savo požiūrį ir dabar mato, kad Ukrainai reikia padėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(74)
(2)
(72)

Komentarai ()