[ŽT] NASAMS ir „Patriot“ medžiotojas. Kas jam nutiko. Netikėtas posūkis  ()

Ukrainoje sulaikytas dar vienas rusų šnipas.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Soldatnytt (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:NASAMS#/media/File:Norwegian_Advanced_Surface_to_Air_Missile_System.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Saugumo Tarnyba Kyjive sulaikė Rusijos GRU agentą, kuris sekė radiolokacines stotis ir Ukrainos sostinę saugančias oro gynybos sistemas. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas NASAMS ir „Patriot“ sistemoms. Jis turėjo rasti oro gynybos sistemas ir padėti Rusijai jas sunaikinti. Jis buvo užverbuotas anksčiau, dar prieš Rusijos invaziją, kai gyveno Murmanske.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4575 4

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Šnipinėti į Ukrainą sulaikytasis atvyko 2022 metų vasario 24-osios išvakarėse, apsimesdamas buitinės chemijos, degalų bei tepalų pardavėju. Prisidengdamas komercinėmis kelionėmis, jis judėjo po Kyjivo ir Čerkasų regionų teritoriją, kur bandė aptikti oro gynybos baterijas ir radarus.

 

Agentas Rusijai turėjo perduoti potencialių taikinių koordinates. Bet dabar buvo sulaikytas. Kratos metu buvo konfiskuota sulaikytojo optika, kurią jis naudojo Ukrainos objektų šnipinėjimui. Dabar jam gresia iki 12 metų nelaisvės.

(191)
(7)
(184)

Komentarai ()

Susijusios žymos: