„Tai bus rekordinė pagalba.“ Ką ruošia JK. 162 šarvuočiai ir ne tik  ()

R. Sunakas sakė, kad Ukrainos saugumas yra visos Europos saugumas.


R. Sunakas ir V. Zelenskis
R. Sunakas ir V. Zelenskis
© Simon Dawson/No 10 Downing Street - Number 10, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Prime_Minister_Rishi_Sunak_greets_Volodymyr_Zelenskyy_(52676903823).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš lankydamasis Lenkijoje, JK ministras pirmininkas R. Sunakas paskelbė apie naują karinės pagalbos Kyjivui paketą, į kurį įtraukta ilgo nuotolio „Storm Shadow“, kateriai ir šarvuočiai. Pirmą kartą per dvejus karo metus Londonas suteiks Ukrainai rekordinį karinės pagalbos paketą, kurio vertė – 500 mln. svarų. Lenkijoje R. Sunakas planuoja susitikti su D. Tusku ir J. Stoltenbergu.

Varšuvoje jie aptars paramos Ukrainai klausimus. Vėliau JK ministras pirmininkas vyks į Berlyną susitikti su O. Scholzu. JK vyriausybė teigia, jog visi reikalingi ginklai ir amunicija į Ukrainą bus pristatyti kuo greičiau.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Galingi PC, el. dviračiai, 4K vaizdo projektoriai, baterijos, pjūklai ir kt. Labai riboto laiko (Video)
4345 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear N15 Pro“ - nešiojamas PC, 32GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „WELKIN WKES001“ - storų ratų 500W el. dviratis, sulankstomas

4) „Fengmi Formovie X5“ - kino teatro lygmens 4K lazerinis vaizdo projektorius

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Wolike 388VF“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

Išsamiau

Nuo 2022 metų vasario britų pagalbos Ukrainai suma sieks 3 mlrd. svarų. Naujasis pagalbos Ukrainai paketas apima 60 katerių ir valčių, daugiau nei 1600 oro gynybos sistemų raketų, „Storm Shadow“ raketų, daugiau nei 400 karinės technikos vienetų, įskaitant 162 šarvuočius ir 160 „Husky“ transporto priemonių. Kyjivas taip pat gaus apie 4 mln. šovinių. R. Sunakas sakė, kad Ukrainos saugumas yra visos Europos saugumas.

 

Jis labai abejoja, kad V. Putinas sustos prie Lenkijos sienos. Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos vadovas G. Shappsas sakė, kad tai rekordinis Londono karinės pagalbos paketas, tačiau Ukrainai jo reikia, kad išvarytų V. Putino armiją iš savo teritorijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()