Rusija „išgydė“. „Nenoriu mirti dėl tokios šalies.“ Skelbiama, kas nutiko (Video, foto)  ()

Buvo išsiųstas į karą Ukrainoje, nes blogai kalbėjo apie Rusijos armiją.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne taip seniai Anapoje įvyko incidentas, kai per srautą 30-metis geimeris išsakė viską, ką galvoja apie karą ir savo šalį.

Jo dialogas vyko su moterimi (motina ar žmona). Jis jai aiškino, kad nenori mirti mūšio lauke dėl tokios šalies, praneša „Astra“ šaltinis.

Kartu jis pareiškė, kad jei gyventų JAV, tikrai taptų kariškiu, nes amerikiečiai labiau gerbia savo karius nei Rusijos Federacijoje.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiškas 4in1 daikčiukas automobiliui, išorinė baterija, 2000W el. paspirtukas, Android vaizdo projektorius, jump starteris ir suktuvas (Video)
3693 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-V7“ - Android 4K vaizdo projektorius

2) „POPDEER PD-E Pro“ - 4in1 daugiafunkcis rinkinukas automobiliui

3) „KuKirin G2 Master“ - naujausias off road el. paspirtukas su 2*1000W galia

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

6) „Baseus Adaman2“ - 20000mAh išorinė baterija su iki 30W įkrovimu

Išsamiau

Jis nėra pasirengęs kovoti už Rusijos Federaciją, nes šalis asmeniškai jam niekaip nepadeda. Jis taip pat teigė, kad jo gimtajame mieste Ukrainoje kariavusiųjų kapų skaičius auga kasdien.

Po kurio laiko internete pasirodė trys nauji vaizdo įrašai, kuriuose 30-metis Anapos gyventojas atsiprašo ir pasirašo sutartį su Rusijos gynybos ministerija.

Viename vaizdo įraše vyras pareiškė, kad visi jo žodžiai buvo ištraukti iš konteksto. Jis esą pasisako už tai, kad kuo mažiau žūtų Rusijos karių. Jis pats praeityje tarnavo Rusijos armijoje, tačiau dabartinė sveikatos būklė neleidžia dalyvauti spec. operacijoje.

 

Po to vyras buvo nuvežtas į vietos FSB biurą, kur vėl įrašė vaizdo žinutę su atsiprašymo žodžiais Rusijos armijai ir visuomenei.

O paskutiniame vaizdo įraše 30-metis geimeris jau sėdi kariniame komisariate ir sako, kad dėl sveikatos būklės negali kovoti, bet jie jį „įtikino“ ir pasakė, kad neva siunčia jį medicininei apžiūrai ir jis gali ramiai pasirašyti sutartį su Rusijos gynybos ministerija ir gauti 210 tūkst. rublių (2105 eurais – red.).

Taip Rusijos kariniam komisariatui pavyko „išgydyti“ geimerį, kuris netrukus prisijungs prie Anapos kapinėse gulinčių rusų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(5)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: