Galutinis tikslas – derybos. Užbaigti karą. „Ukrainai reikia naujos strategijos“  ()

Nauja pagalba iš JAV leis „nusipirkti“ metų poilsį. Manoma, kad jis gali būti išnaudotas Ukrainos naudai net ir nesant kontrpuolimo.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=779654641014283&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-23 Galutinis tikslas – derybos. Užbaigti karą. „Ukrainai reikia naujos strategijos“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Valstijos galiausiai patvirtino naują 61 mlrd. dolerių pagalbos paketą Ukrainai. Tačiau tai nebeleis pasiekti anksčiau užsibrėžtų tikslų, todėl reikalinga nauja strategija, kaip užbaigti karą su Rusija. Tai teigia „Bloomberg“.

Straipsnyje rašoma, kad Ukraina prieš metus turėjo aiškų ir „itin ambicingą“ planą. Kalbama apie visų laikinai okupuotų teritorijų susigrąžinimą ir visišką Rusijos Federacijos pralaimėjimą.

„Bet jei kažkada tai buvo įmanoma, dabar – ne“, – teigiama straipsnyje.

[EU+Kuponai] „Earth Day Sale“! Įspūdingų kainų monstrinės energijos stotelės, saulės panelės, rinkinukai automobiliams, el. dviračiai, el. paspirtukai ir kt.
1631 2

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F3600“ - monstrinė 3840Wh/3600W energijos stotelė

2) „FOSSiBOT F800“ - įspūdingos kainos 512Wh/800W energijos stotelė

3) „OUKITEL BP2000“ energijos stotelė + papildoma „BP2000“ baterija (2048Wh talpos) + viena „PV400“ saulės panelė (400W)

4)„BAYU“ - rinkinys automobilio savininkui + dovanų TWS ausinės „Sounarc Q1“

Išsamiau

2023 m. surengtas Ukrainos pajėgų kontrpuolimas žlugo, o JAV karinės pagalbos nutraukimas jau lėmė didelius nuostolius, kuriuos bus sunku kompensuoti.

„Dabar reikia naujos, įgyvendinamos ir koordinuotos strategijos karui užbaigti, kurios galutinis tikslas yra susitarimas“, – aiškinama straipsnyje.

Tačiau priversti Kremlių pradėti derybas – suvokimas, kad karas nieko daugiau neduos. Šių prielaidų neįmanoma pasiekti tik dėl naujos JAV paramos.

„Tačiau už šiuos pinigus Ukraina gali „nusipirkti“ metų poilsį, kad atkurtų gynybą“, – pažymėjo „Bloomberg“.

 

Ukrainos pajėgoms reikia kuo greičiau tiekti artilerijos sviedinius. Be to, „poilsio metai“ leis Europai atkurti savo gamybos linijas, pirmiausia – oro gynybos ir artilerijos raketų.

Straipsnyje teigiama, kad kontrpuolimo nebuvimas 2024 metais taip pat turėtų tapti Ukrainos „pergalės teorijos“ dalimi. Šį laiką galima panaudoti kariuomenei pergrupuoti, mobilizuoti ir papildyti arsenalą prieš būsimas operacijas.

„Kelias į pergalę yra, bet jo tikslai turi būti realūs, kiekvienas turi atlikti jiems paskirtas pareigas ir negali būti daugiau delsimo“, – priduriama straipsnyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(2)
(29)

Komentarai ()