[ŽTL] Prasideda labai dideli pokyčiai. Ką apie Lietuvą skelbia Prancūzijos „Opex360“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-24 16:24
Dar Bilotaitę man rodos turėtų pakeisti kitas žmogus, panašus į Kasčiūną.
kionig 2024-04-24 20:29
Tegu keičia ką jie ten nori, svarbu tęstų pradėtus darbus ir bent jau įvykdytų kažką. Nėra ten didelio skirtumo, ar Anušauskas, ar Kasčiūnas, ar dar koks nors maumedis, kuris garsiai rėkia. Svarbu, kad būtų pasiektas strateginis mūsų kariuomenės aprūpinimas ir nenutolęs nuo realybės.
Benediktas 2024-04-25 10:47
Aš tą ir turiu omenyje, kad viską gerai darytų. Bilotaitė mano manymu, ne tas žmogus.
Kyborg 2024-04-25 20:15
Nelabai pagaunu tavo minčių vingių. Kaip VRM susijus su kariuomene?
Benediktas 2024-04-25 21:17
Vidaus reikalų ministerija daugeliu atvejų turi tam tikras pareigas ir įgaliojimus saugoti šalies gyventojus ir infrastruktūrą nuo įvairių grėsmių, įskaitant galimą agresiją iš kitų šalių, teroristinius išpuolius ar kitus saugumo incidentus, kurie gali kelti pavojų visuomenei. Tokiais atvejais vidaus reikalų ministerija paprastai dirba kartu su kitomis valstybės institucijomis, įskaitant gynybos ministeriją, užsienio reikalų ministeriją ir kitas saugumo institucijas, siekdama veiksmingai reaguoti į kylančias grėsmes ir užtikrinti šalies saugumą bei stabilumą. Tai gali apimti tiek prevencinius veiksmus, tiek ir veiksmingą reagavimą krizės atvejais. Kai buvo Anušausko štilis, VRM irgi nekrutino. Atėjo Kasčiūnas ir dabar visus iškrutino. https://kam.lt/vrm-ir-kam-stiprina-bend ... s-srityje/
Kyborg 2024-04-26 11:36
Taip, visa tai ką rašai yra tiesa. Tačiau vis tik, kokie konkrečiai priekaištai Bilotaitei, ko ji nepadarė, ar ką padarė blogai. Primenu, kad kalba eina tik apie veiksmus susijusius su kariuomene. Kas liečia tavo pateiktą nuorodą, tai visiškai normalu, kad naujas ministras susitinka su kitos ministerijos su kuria turi saveikaut vadovu. Tačiau, ką konkrečiai Kasčiūnas iškrutino? Nieko konkretaus tame pranešime spaudai nepaminėta, apart to, kad "stiprina bendradarbiavimą". Kaip stiprina, koks konkretus Kasčiūno indėlis tame? Priminsiu, kad VRM su KAM visuomet bendradarbiavo, tiek sprendčiantų migrantų klausimus, tiek gelbėjimo darbuose (naudojami KAM sraigtasparniai) tiek kitais klausimas. Benediktas, tau kiek pastebėjau svarbu ne tiek faktai, rezultatai, kiek PR'inės žinutės. Jos gali būt visiškai tuščios, be jokio konkretumo kaip, kad tavo pateiktas pvz., bet tau tai kažkodėl daro įspūdį.
Benediktas 2024-04-26 12:31
Faktai - kad ji faktiškai tylėjo, kai Anušauskas, nedadirbo. Nieko nedarymas irgi nėra geras darbas. Jei koks 'Kasčiūnas' būtų buvęs VRM, tai Anušauskas būtų seniai krutintas. Viešai tokius dalykus reikia spresti demoikratineje visuomeneje, jei niekas nesikeicia ir neveikia. Lietuvai juk dirba, o ne draugaut susirinko.
Kyborg 2024-04-26 23:05
Na tu ir toliau kalbi apie viešuosius ryšius, o ne konkrečius faktus/darbus. Kas nesikeičia, kas neveikia? Galėtum eit į politikus, moki pilstyt iš tuščio į kiaurą be jokio argumentavimo.
Benediktas 2024-04-27 07:28
Afigienai viską dirbo ir krutino Anušauksą tik mes nežinom? Netikiu. Kai žmogus stengiasi - mes žinome, tas matosi.