[ŽT] „Išveda karius.“ Netikėta žinia. Jie tai daro dėl Bideno  ()

Teheranas konkrečiai nori parodyti, kad Bidenas sugebėjo laimėti regione.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Hossein Mersadi (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Islamic_Republic_of_Iran_Army_Day,_2019_%28039%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėta žinia. Iranas sumažino savo karių skaičių Sirijoje, kad JAV prezidentas Joe Bidenas laimėtų prezidento rinkimus šių metų lapkritį, skelbia Saudo Arabijos leidinys „Asharq Al-Awsat“.

Pažymima, kad Teheranas nenori buvusio prezidento Donaldo Trumpo ar kito respublikono pergalės. Dėl šios priežasties Teheranas konkrečiai nori parodyti, kad Bidenas sugebėjo laimėti regione.

[Vokietija] Pamaitins net elektromobilį! Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės + saulės panelės. Ribotas kiekis (Video, „OUKITEL P2001E“)
5175 6

Nuostabi kaina

Su saulės panelėmis

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Trumpas 2018 metais pasitraukė iš branduolinio susitarimo, kurį 2015 metais pasirašė Iranas ir šalių grupė, vadinama 5+1 (JAV, Rusijos Federacija, Kinija, JK, Prancūzija ir Vokietija). Jame buvo numatyti Irano branduolinės programos apribojimai mainais į tarptautinių sankcijų šaliai panaikinimą.

 

Taip pat Trumpo prezidentavimo metu, 2020 m., buvo eliminuotas buvęs Islamo revoliucinės gvardijos (IRGC) Kudso (Quds) specialiųjų pajėgų vadas Qasemas Soleimani.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()