Košmaras rusams. Karinės įrangos tiekėjo gamykla paskendo liepsnose (Video, foto)  ()

Rimtas gaisras.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos sunkvežimių gamintojo „KamAZ“ gamykloje Tatarstane kilo rimtas gaisras. Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašai ir nuotraukos, kuriose matyti kylantys juodų dūmų debesys. Ši įmonė yra viena didžiausių įrangos tiekėjų Vladimiro Putino armijai.

„Telegram“ kanalas „Krymskij veter“ pasidalijo pranešimais apie gaisrą, kilusį Tatarstano Naberežnyje Čelny mieste Rytų Rusijoje.

Užsidegė pagrindinės „KamAZ“ gamyklos surinkimo gamykla Naberežnyje Čelny mieste. „KamAZ“ yra pagrindinė automobilių įrangos tiekėja Rusijos ginkluotosioms pajėgoms. Tai sutapimas“, – skaitome įraše.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2289 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Internete rastuose vaizdo įrašuose matyti didžiuliai juodų dūmų debesys. Kaip pabrėžiama rbc.ua svetainėje, „rusai įrodinėjo, kad gaisro priežastis yra šiukšlės, kurios užsidegė šalia gamyklos“. Maždaug po valandos ugniagesiams gaisrą pavyko užgesinti.

 

„KamAZ“ gamina dyzelinius sunkvežimius, taip pat ir pačius dyzelinius variklius. Didžiausia gamyba vyksta Naberežnyje Čelny mieste. 2022 metais bendrovę į sankcijų sąrašus įtraukė Europos Sąjunga, JAV, Kanada ir Jungtinė Karalystė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(239)
(5)
(234)

Komentarai ()

Susijusios žymos: